Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2017. Február 01. 09:05, szerda | Helyi
Forrás: police

Pszichoaktív anyagot értékesített a salgótarjáni férfi

Pszichoaktív anyagot értékesített a salgótarjáni férfi

Az őrizetbe vett 33 éves férfi előzetes letartóztatását rendelte el az illetékes bíróság.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság kereskedéssel elkövetett új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást K. A. Richárd 33 éves salgótarjáni lakos ellen.

A nyomozók 2017. január 28-án az esti órákban az egyik salgótarjáni szórakozóhely előtt igazoltatták K. A. Richárdot, aki nem sokkal az intézkedés megkezdése előtt alufóliába csomagolt kábítószergyanús kristályos anyagot kísérelt meg átadni egy másik személynek. Az igazoltatás alkalmával a férfi további - összesen 5,8 gramm súlyú - 12 darab alufóliába csomagolt fehér színű port dobott a földre, melyet a rendőrök lefoglaltak.

A nyomozás adatai szerint a gyanúsított 2016. december 18-án egy kazári férfinak - illetve ezt megelőzően több alkalommal, további két személy részére - értékesített úgynevezett „biofüvet” és por állagú kábító hatású anyagot. A nyomozás során beszerzett szakértői vélemény alapján a K. A. Richárdtól vásárolt anyagok új pszichoaktív anyagnak minősülnek.

A rendőrség épületébe előállított K. A. Richárdot a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki, bűnügyi őrizetbe vették, melyet követően az illetékes bíróság elrendelte előzetes letartóztatását.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 08:40, csütörtök | Helyi

Gyógyszertári ügyeleti beosztás Salgótarján városban 2024. május hónap.

ÜGYELETI TÁJÉKOZTATÓ

2024. Május 02. 08:00, csütörtök | Helyi

Helyenként zápor kialakulhat.

Rövidebb-hosszabb időszakokra mindenhol kisüt a nap, de az északkeleti tájak kivételével már sokfelé kialakulhat eső, zápor, zivatar.

2024. Május 01. 11:00, szerda | Helyi

Május 20-ig lehet jelentkezni a Virágos Magyarország versenyre.

Meghosszabbított határidővel, május 20-ig nyújthatják be pályázataikat a 31. Virágos Magyarország versenyre jelentkező helyi közösségek - közölte Magyar Turisztikai Ügynökség

2024. Május 01. 09:21, szerda | Helyi

Sok munkával indult a hét

Kizárta édesanyját egy második emeleti lakás teraszára két kisgyermek,Fűnyírás közben átvágtak egy gázcsonkot hétfő délután,Egy iskola tetejére szakadt egy nagy méretű faág,