Városlista
2024. augusztus 1, csütörtök - Boglárka

Hírek

2015. Március 24. 15:00, kedd | Helyi
Forrás: infonograd

Programkavalkád a fotóklubban

Programkavalkád a fotóklubban

2015. második negyedévében is változatos és színes programok kísérik a Nógrád Megyei Fotóklub Egyesület életét.

Kiállítások, előadások, vetítések, kirándulás, klubfoglalkozás: ezeket kínálja tagjainak és az érdeklődőknek a fotóklub az április elejétől június végéig tartó időszakban.
Csupán ízelítőül: április 16-án nyitják meg Gál Cecília egri fotográfus kiállítását, míg Fedor Polónyi ruzsomberoki fotográfus tárlatának megnyitójára május 14-én kerül sor. Április 30-án Kulcsár József sajtódíjas klubtag tart előadást „A fotó és videó szerepe a tájékoztatásban és az ember életében” címmel, június 4-én Gecse Lászlóné a CEWE fotókönyv szerkesztéséről tájékoztatja az érdeklődőket.
Fenti programok minden alkalommal 17.30. órakor kezdődnek a salgótarjáni József Attila Művelődési és Konferencia Központban.
A fotóklub május 30-án a hatvani Grassalkovich- és a gödöllői Királyi-kastélyhoz szervez fotós kirándulást,míg június 6-án kerül sor fotóséta a Medvesen elnevezésű programjukra.

Címkék: fotóklub

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 01. 13:00, csütörtök | Helyi

Fél nap alatt eltapsolta a lopott pénzt!

A Szécsényi Rendőrkapitányság munkatársai elfogták azt rimóci férfit, aki betört a rászorulóknak létrehozott szociális boltba.

2024. Augusztus 01. 09:00, csütörtök | Helyi

Együttes fellépés Salgótarján biztonságáért!

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság egyenruhásai a társszervekkel együttműködve összehangban lépnek fel a jogsértések ellen, és segítik a rászorulókat.

2024. Augusztus 01. 08:50, csütörtök | Helyi

Gyógyszertári ügyeleti beosztás Salgótarján városban 2024. augusztus hónap.

ÜGYELETI TÁJÉKOZTATÓ

2024. Augusztus 01. 08:15, csütörtök | Helyi

Fokozódik a nagy meleg.

A napsütést több helyen fátyolfelhők szűrhetik, illetve nyugaton és északon a gomolyfelhő-képződés válik erőteljesebbé, és helyenként záporok, zivatarok kialakulhatnak.