Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2013. November 21. 10:00, csütörtök | Helyi
Forrás: infonograd

Pontmentés az utolsó percekben

Pontmentés az utolsó percekben

Az utolsó percekben mentett pontot Romhány NB II-es férfi futsal-csapata.

A nyugat-nógrádi gárda a bajnokság középcsoportjának tizedik fordulójában az ELTE alakulatát látta vendégül, és a fiatal fővárosiak a 14. percben szereztek vezetést, míg az egyenlítésre egészen a 37. percig kellett várni. Rövid időn belül ez volt a romhányi gárda harmadik rangadója, de a váci, majd a dunaújvárosi vereség után most legalább egy pontot megszereztek a nógrádi játékosok. A játéknap további eredményei: Piliscsaba – Tolna-Mözs 0–1, Újpesti FC – Garvittax 11–0, Dunaújvárosi Főiskola – Dream Team Futsal 12–0, Vác – Újpesti TE 10–1, és Göd – Dunakeszi Kinizsi 2–12. A bajnoki tabellát két 27 pontos gárda, Dunaújváros és Dunakeszi vezeti, míg a harmadik helyen a 24 pontos Vác áll. A romhányi együttes 19 ponttal a negyedik helyről várja az utolsó fordulót.
Az NB II-es férfi futsal-bajnokság keleti csoportjában szereplő Salgótarjáni VSE szabadnapos volt a héten, a hatpontos gárda a nyolcadik a rangsorban.

Forrás: radiofocus.hu

Címkék: futsal

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 06. 08:18, hétfő | Helyi

Megtartották az Élet menetét Budapesten.

Megtartották az Élet menetét vasárnap, Budapesten. A holokauszt áldozataira emlékező, 20. alkalommal megrendezett séta résztvevői a Dohány utcai zsinagógától a Keleti pályaudvar előtti térre vonultak.

2024. Május 06. 08:00, hétfő | Helyi

Szeles, de napos, meleg hétkezdet.

Csupán fátyol- és kisebb gomolyfelhők zavarhatják a napsütést, zápor, zivatar kialakulásának minimális lesz az esélye.

2024. Május 05. 08:00, vasárnap | Helyi

Nyárias meleg, futó záporokkal.

Kezdeti napos időt egyre több gomoly és fátyolfelhő zavarhatja meg.

2024. Május 04. 12:00, szombat | Helyi

Megemlékezés Szent Flórián napján.

Május 4. Szent Flórián, a tűzoltók védőszentjének napja. Ez a nap a hivatásos, az önkormányzati, a létesítményi és az önkéntes tűzoltóké, valamint az összes tüzes mesterséget művelőé, ezen a napon valamennyiük védőszentje elő