Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2014. Július 19. 13:00, szombat | Helyi
Forrás: infonograd

Polgárőrökkel a közlekedés biztonságáért

Polgárőrökkel a közlekedés biztonságáért

A közúton közlekedőket ellenőrizték a rendőrök és a polgárőrök.

A napokban a Salgótarjáni Rendőrkapitányság a kerékpárosok közlekedésének biztonsága, és az ittas vezetés visszaszorítása érdekében tartott fokozott ellenőrzést illetékességi területén. A rendőrök munkáját 13 polgárőr egyesület, összesen 43 polgárőrrel segítette. A hatóság tagjai a gépjárművezetők figyelmét a passzív biztonsági eszközök használatára, míg a kerékpárosok figyelmét a kötelező tartozékok meglétére, azok működőképességére, továbbá a kerékpáros közlekedés legfontosabb szabályaira hívták fel. Az este folyamán több mint 40 személyt ellenőriztek, akik közül 11 fővel szemben helyszíni bírságot szabtak ki, egy gépjármű vezető ellen járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

Vissza a kezdőlapra

Címkék: polgárőr

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 14:21, kedd | Helyi

Tombolt, lopott, bálba mégsem jutott!

Jármű önkényes elvétele, garázdaság, rongálás és lopás miatt is felelnie kell annak a rimóci lakosnak, akit a napokban fogtak el és vettek őrizetbe a szécsényi rendőrök.

2024. Július 16. 11:00, kedd | Helyi

Legyél te is iskolaőr!

Várjuk a jelentkezőket Nógrád vármegyében.

2024. Július 16. 10:58, kedd | Helyi

A LEGJOBB ÖT TV bemondó - Ön melyiküket kedvelte a legjobban?

5 magyar TV bemondó, akiket szívesen látnánk ma is a képernyőn. Ma már nincsenek tv bemondók, legalábbis a szó klasszikus értelmében. A televíziózás hőskorából hoztunk 5 legendát,

2024. Július 16. 09:19, kedd | Helyi

Az MVM Mobiliti átadta első nagy teljesítményű töltőállomását.

Az MVM Mobiliti Törökbálinton átadta első 600 kilowatt összteljesítményű töltőállomását, amelyet európai uniós támogatásból valósított meg - közölte az ország legnagyobb e-töltő-hálózatát működtető MVM Mobiliti Kft.