Városlista
2024. február 21, szerda - Eleonóra

Hírek

2023. Március 24. 13:29, péntek | Helyi
Forrás: Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Plusz bevétel!

Plusz bevétel!

A salgótarjáni rendőrök lecsaptak egy 63 éves terjesztőre, aki az elmúlt egy évben több alkalommal értékesített új pszichoaktív anyagot.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya büntetőeljárást folytat a 63 éves férfi ellen, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy az elmúlt egy évben több salgótarjáni személynek adott el új pszichoaktív anyagnak minősülő szert. A terhelt a fogyasztókat lakásán fogadta, amelyek során a vásárlók a „füst” elnevezésű bódító anyagért cserébe készpénzt adtak át a férfinek.

A terhelt lakásán a hatóság tagjai kutatást tartottak, amely során egy pénztárcában több adag, már előre kiporciózott fehér színű port találtak meg és foglaltak le. A lefoglalt anyag az igazságügyi vegyészszakértő véleménye szerint N-etil-norpentedron hatóanyagot tartalmaz, ami új pszichoaktív anyagnak minősül. A férfi tettét súlyosbítja az a körülmény, hogy a kereskedelmet egy tanintézmény közelében folytatta.

A salgótarjáni rendőrök a 63 éves férfit elfogták, előállították és új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett megalapozott gyanúja miatt kihallgatták. A fogyasztókkal szemben a nyomozók szintén eljárást indítottak. Vagyonvisszaszerzés keretében a rendőrök gépjárművet és egyéb vagyontárgyakat – ékszereket, készpénzt, műszaki cikkeket – foglaltak le.

Király-Kollár Ramóna r. hadnagy
sajtóreferens

Ezek érdekelhetnek még

2024. Február 20. 18:45, kedd | Helyi

A Spar új szupermarketet épít Szentendrén.

A Spar 3,6 milliárd forintos beruházással új áruházat épít Szentendrén. A szupermarket, amelynek alapkövét kedden tették le, várhatóan 2025 első negyedévében nyílik meg.

2024. Február 20. 18:15, kedd | Helyi

A Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara 12. alkalommal rendezte meg Országos Szakmai Versenyét a Területei Szervezetek győztes csapatai

A Nógrád Vármegyei Területi Szervezet ismételten részt kíván venni az egészségügyi szakdolgozók számára megrendezésre kerülő Országos Szakmai Versenyen.

2024. Február 20. 17:43, kedd | Helyi

Mátraverebély-Szentkút, Nemzeti Kegyhely

Kedves követőink, alább megtalálják a 2024-es év BÚCSÚRENDJÉT

2024. Február 20. 12:00, kedd | Helyi

Idén is elindul a Székely Gyors és a Csíksomlyó Expressz a csiksomlyói búcsúba.

Idén is elindul a Székely Gyors és a Csíksomlyó Expressz a csiksomlyói pünkösdi búcsúba. A zarándokvonat május 17-én indul és pünkösdhétfőn érkezik vissza - közölték a szervezők.