Városlista
2023. február 3, péntek - Balázs

Hírek

2023. Január 03. 12:27, kedd | Helyi
Forrás: police.hu

Pizzázni indultak, rendőrségen kötöttek ki

Pizzázni indultak, rendőrségen kötöttek ki

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság kábítószer birtoklása vétség miatt indított eljárást egy 20 és egy 19 éves bárnai lakos ellen.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság működési területén közterületi szolgálatot ellátó járőrök 2022. december 30-án 20 óra 20 perckor a megyeszékhely belterületén ellenőriztek egy személygépkocsival közlekedő 20 éves férfit és a jármű két utasát. A fiatalok pizzázni indultak a városba, azonban a hatóság tagjai megállították őket. A rendőrök a gépkocsit átkutatták és a kesztyűtartóban, nylon tasakban tartott bruttó 17 gramm zöld növényi törmeléket és a felhasználáshoz szükséges őrlőt találtak meg és foglaltak le. Ezen kívül a 19 éves utas ruházatából előkerült egy növényi maradványokat tartalmazó fém henger, amelyet szintén a szárított növény feldarabolására, őrlésére használnak. Az intézkedés során megtalált kábítószergyanús anyagokon elvégzett gyorsteszt kannabisz jelenlétét valószínűsítette.

A hatóság tagjai a fiatalok otthonában kutatást tartottak, amely során a 20 és 19 éves férfi lakásában bruttó 11,9 és 14,75 gramm növényi törmelék és egy újabb őrlő került lefoglalásra.

A rendőrök a három férfit a Salgótarjáni Rendőrkapitányságra előállították, ahol a két bárnai lakost kábítószer birtoklása vétség megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként, a harmadik fiatalt tanúként hallgatták ki. A rendőrkapitányság az eljárást szakértők bevonásával folytatja.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Január 03. 14:11, kedd | Helyi

Autóbaleset és több tűzeset hétfőn

Összeütközött két személyautó hétfő délután Salgótarjánban, a Salgó úton. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói áramtalanították a járműveket. A balesetben két ember volt érintett, egyiküket kórházba szállították a mentőszolg

2023. Január 03. 13:58, kedd | Helyi

Átvették a támogatásokat a Nógrád megyei önkéntesek

Decemberben az ország valamennyi, 2022-ben pályázatot benyújtott önkormányzati tűzoltó-parancsnoksága és önkéntes tűzoltó egyesülete átveszi a központi költségvetésből elnyert támogatást. Ennek egy része pénzbeli, más része term

2023. Január 02. 10:50, hétfő | Helyi

4 NAP – 8 BALESET

A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt négy napon nyolc közúti közlekedési baleset történt.

2023. Január 02. 08:45, hétfő | Helyi

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság köszöntője

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság teljes személyi állománya ezzel a videóval kíván Nógrád megye lakosainak nagyon boldog új évet!