Városlista
2024. május 19, vasárnap - Ivó, Milán

Hírek

2012. Október 11. 10:10, csütörtök | Helyi
Forrás: infonograd/MTI

Építőipari telephelyfejlesztés Heves és Nógrád megyében

Építőipari telephelyfejlesztés Heves és Nógrád megyében

Csaknem 215 millió forintos beruházással fejleszti abasári és salgótarjáni telephelyét a Heves megyei Pálosvörösmarton bejegyzett út- és mélyépítéssel foglalkozó HE-DO Kft.

A fejlesztéshez 100 millió forint támogatást nyert a belföldi magánszemélyek tulajdonában lévő társaság az Új Magyarország Fejlesztési Terv Észak-magyarországi Operatív Programjának keretében.
A projekt megvalósítása során az abasári telephelyen korszerűsítik az irodát és új javítóműhelyt építenek. A salgótarjáni telephelyen pedig átépítik az irodát és a műhelyépületet, kerítést építenek, új térburkolatot tesznek le, kiépítik a térvilágítást és őrzésvédelmi rendszert alakítanak ki.
A telephelyfejlesztés célja a HE-DO Kft. üzleti környezetének és közvetve a régió foglalkoztatási helyzetének javítása.
A 130 embert foglalkoztató társaság 2010-ben több mint 4 milliárd forint, tavaly pedig 2,3 milliárd forint forgalmat ért el.
HE-DO Útépítő, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.-t 1991-ben belföldi magánszemélyek hozták létre; az elmúlt 21 évben a társas vállalkozás fő tevékenységi körei az út és közműépítés, aszfaltgyártás és bedolgozás, betongyártás és bedolgozás, mély- és magasépítés volt.

Képünk illusztráció.

Címkék: építőipar

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 19. 12:30, vasárnap | Helyi

Hajóbaleset Verőcénél - OMSZ: fej- és kulcscsontsérülést szenvedett a balesetet túlélő férfi.

Kisgéphajó ütközött egy szállodahajóval szombat éjjel a Dunán, Verőce közelében, a balesetben ketten meghaltak, öt embert jelenleg is keresnek - közölte az M1 Híradója vasárnap délelőtt.

2024. Május 19. 09:29, vasárnap | Helyi

Nyitott szertárkapuk!

Május 26-án, vasárnap ismét kinyílnak a tűzoltólaktanyák szertárkapui, hogy gyereknap alkalmából feledhetetlen élményt nyújtsanak kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

2024. Május 19. 09:10, vasárnap | Helyi

Gépjárműtüzek, közlekedési balesetek és viharkárok!

Kigyulladt egy személyautó,Bontási munkálatok közben kigyulladt egy forgalomból kivont személyautó,Ráfutásos balesetet szenvedett két személyautó,Álló gépjárműnek ütközött egy személyautó...

2024. Május 19. 08:58, vasárnap | Helyi

Csíksomlyói búcsú - Csíksomlyói szónok: csak éltető és élő, tevékeny hittel lehet békét teremteni.

Csak éltető és élő, tevékeny hittel lehet békét teremteni ebben a háború sújtotta világban, amikor fizikai, szellemi, lelki háború tör ránk, ezért van szükség a hitben és szeretetben való megújulásra.