Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2012. Október 11. 10:10, csütörtök | Helyi
Forrás: infonograd/MTI

Építőipari telephelyfejlesztés Heves és Nógrád megyében

Építőipari telephelyfejlesztés Heves és Nógrád megyében

Csaknem 215 millió forintos beruházással fejleszti abasári és salgótarjáni telephelyét a Heves megyei Pálosvörösmarton bejegyzett út- és mélyépítéssel foglalkozó HE-DO Kft.

A fejlesztéshez 100 millió forint támogatást nyert a belföldi magánszemélyek tulajdonában lévő társaság az Új Magyarország Fejlesztési Terv Észak-magyarországi Operatív Programjának keretében.
A projekt megvalósítása során az abasári telephelyen korszerűsítik az irodát és új javítóműhelyt építenek. A salgótarjáni telephelyen pedig átépítik az irodát és a műhelyépületet, kerítést építenek, új térburkolatot tesznek le, kiépítik a térvilágítást és őrzésvédelmi rendszert alakítanak ki.
A telephelyfejlesztés célja a HE-DO Kft. üzleti környezetének és közvetve a régió foglalkoztatási helyzetének javítása.
A 130 embert foglalkoztató társaság 2010-ben több mint 4 milliárd forint, tavaly pedig 2,3 milliárd forint forgalmat ért el.
HE-DO Útépítő, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.-t 1991-ben belföldi magánszemélyek hozták létre; az elmúlt 21 évben a társas vállalkozás fő tevékenységi körei az út és közműépítés, aszfaltgyártás és bedolgozás, betongyártás és bedolgozás, mély- és magasépítés volt.

Képünk illusztráció.

Címkék: építőipar

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 14:21, kedd | Helyi

Tombolt, lopott, bálba mégsem jutott!

Jármű önkényes elvétele, garázdaság, rongálás és lopás miatt is felelnie kell annak a rimóci lakosnak, akit a napokban fogtak el és vettek őrizetbe a szécsényi rendőrök.

2024. Július 16. 11:00, kedd | Helyi

Legyél te is iskolaőr!

Várjuk a jelentkezőket Nógrád vármegyében.

2024. Július 16. 10:58, kedd | Helyi

A LEGJOBB ÖT TV bemondó - Ön melyiküket kedvelte a legjobban?

5 magyar TV bemondó, akiket szívesen látnánk ma is a képernyőn. Ma már nincsenek tv bemondók, legalábbis a szó klasszikus értelmében. A televíziózás hőskorából hoztunk 5 legendát,

2024. Július 16. 09:19, kedd | Helyi

Az MVM Mobiliti átadta első nagy teljesítményű töltőállomását.

Az MVM Mobiliti Törökbálinton átadta első 600 kilowatt összteljesítményű töltőállomását, amelyet európai uniós támogatásból valósított meg - közölte az ország legnagyobb e-töltő-hálózatát működtető MVM Mobiliti Kft.