Városlista
2021. augusztus 5, csütörtök - Krisztina

Hírek

2021. Április 19. 11:05, hétfő | Helyi
Forrás: police

Testvére adatait diktálta be a járművezetéstől eltiltott férfi

Testvére adatait diktálta be a járművezetéstől eltiltott férfi

A salgótarjáni rendőrök a 45 éves férfit közokirat-hamisítás bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki, valamint a járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés miatt indult eljárásban őrizetbe vették.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság járőrei 2021. április 17-én 11 óra 28 perckor a megyeszékhely belterületén vontak intézkedés alá egy gépjárművezetőt. A sofőr nem tartotta magánál vezetői engedélyét, és semmilyen más személyazonosító okmányát sem, így a rendőrök a férfit adatai elmondása alapján ellenőrizték a nyilvántartásban. A hatóság tagjai megállapították, hogy a 45 éves B. Attila testvére adatait adta meg részükre – amelyet a rendőrök közokiratba foglaltak –, továbbá azt is, hogy őt a Salgótarjáni Járásbíróság 2021. október 25-ig eltiltotta a közúti járművezetéstől.

B. Attilát a rendőrök elfogták, előállították és közokirat-hamisítás bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, valamint járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt meghallgatták, majd – a gyorsított bírósági eljárás lefolytatása céljából – őrizetbe vették.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Augusztus 04. 14:56, szerda | Helyi

Megtalálták a kábítószert a körzeti megbízottak

A salgótarjáni rendőrök két sóshartyáni férfit hallgattak ki gyanúsítottként.

2021. Augusztus 04. 14:53, szerda | Helyi

Szórakozóhelyek, italboltok ellenőrzése

A fiatal korosztály védelme érdekében hajtottak végre közös ellenőrzést a salgótarjáni rendőrök és a társhatóságok munkatársai.

2021. Augusztus 03. 11:43, kedd | Helyi

Rendőrautóba ülhetett Olivér

Rendőr akar lenni a kisfiú, akinek az egyenruhások teljesítették kívánságát.

2021. Augusztus 03. 10:10, kedd | Helyi

Kanállal feszítette be az ajtót

A bátonyterenyei fiatal márkás parfümöket tulajdonított el egy családi házból. A rendőrök lezárták az eljárás vizsgálati szakaszát.