Városlista
2024. július 20, szombat - Illés

Hírek

2013. Március 19. 14:00, kedd | Helyi
Forrás: infonograd

Perceken belül elfogták

Perceken belül elfogták

Hajnalban lopott, gyorsan elfogták.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Ügyeletére érkezett bejelentés 2013. március 18-án a hajnali órákban, mely szerint Salgótarjánban az egyik lakóház közös tárolójából egy férfi a bejelentés előtti percekben különféle használati tárgyakat lopott el, melyekkel a buszpályaudvar felé halad. A rendőrök azonnal az elkövető felkutatására indultak, majd a megadott személyleírás alapján perceken belül beazonosították és elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható személyt.
A hatóság a beszerzett adatok alapján megállapította, hogy a 18 éves litkei férfi az egyik salgótarjáni emeletes ház lépcsőházában az ajtórácsot leemelve és az ajtót befeszítve jutott be több tárolóhelyiségbe. A tárolókból mintegy 25.000 Ft értékben
tulajdonított el különféle háztartási felszerelési tárgyakat, ruhaneműket, játékokat és élelmiszert.
fiatalembert a rendőrkapitányságra történő előállítását követően lopás vétség elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki. Az általa eltulajdonított tárgyakat lefoglalták, így a lopással okozott kár megtérült.

Címkék: lop

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 20. 11:29, szombat | Helyi

Móra Ferenc

1879. július 19.-én Kiskunfélegyházán született Móra Ferenc, a magyar ifjúsági irodalom talán legkiemelkedőbb alkotója, a Horthy-korszak ellenzéki sajtójának egyik legtehetségesebb publicistája.

2024. Július 20. 11:21, szombat | Helyi

Neil Armstrong és az amerikai Apollo-program

1969. július 20-án Neil Armstrong az amerikai Apollo-program keretében Edwin „Buzz” Aldrinnal együtt elsőként lépett a Holdra.

2024. Július 20. 09:00, szombat | Helyi

A 37. muzsikustábort rendezik meg Balassagyarmaton.

A 37. \"Zene határok nélkül\" elnevezésű nemzetközi muzsikustábort rendezik meg a Nógrád vármegyei Balassagyarmaton szombattól július végéig.

2024. Július 20. 08:37, szombat | Helyi

Párizs 2024 - Ferenc pápa: az olimpiai játékok a békét, nem a háborút hirdetik.

Az olimpiai játékok természetüknél fogva a békéről, nem a háborúról szólnak hangoztatta Ferenc pápa Laurent Ulrich párizsi érseknek címzett és pénteken közzétett levelében.