Városlista
2024. április 30, kedd - Katalin, Kitti

Hírek

2015. Január 15. 10:00, csütörtök | Helyi
Forrás: infonograd

Pincét, garázst, nyári konyhát fosztott ki

Pincét, garázst, nyári konyhát fosztott ki

A 33 éves nagykátai férfit a nyomozók elfogták, a Pásztói Rendőrkapitányságra előállították, őrizetbe vették, majd a bíróság elrendelte előzetes letartóztatását.

A Pásztói Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya egy rendbeli lopás bűntett és négy rendbeli lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást K. István 33 éves nagykátai lakos ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján a férfi megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2014. július 28. és július 31. közötti időszakban Pásztó belterületén, összesen öt családi ház bekerített udvarára bement. Az ingatlanok melléképületeibe, nyári konyhába és pincébe, illetve egy garázsba a nyitott ajtón keresztül, valamint egy másik garázsba az ajtón lévő lakat lefeszítésével behatolt. A helyiségekből kézi szerszámgépeket, többek között láncfűrészt, körfűrészt, szalagcsiszolót, valamint élelmiszert, szeszes italt és ruhaneműket tulajdonított el nagy értékben.

A rendőrök a 33 éves férfit 2015. január 9-én elfogták, az eltulajdonított értékek egy részét felkutatták, és lefoglalták. K. Istvánt a rendőrkapitányságra történő előállítását követően gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették és az illetékes ügyészségen kezdeményezték előzetes letartóztatását, melyet a bíróság a minap elrendelt.

Címkék: lopás, Pásztó

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 08:41, kedd | Helyi

Magyarország nagyobb városaiban, Erdélyben és a Vajdaságban folytatja jótékonysági születésnapi koncertjét Mága Zoltán.

50 év 50 koncert című születésnapi jótékonysági koncertsorozat részeként a következő napokban és hetekben Magyarország nagyobb városaiban.

2024. Április 30. 08:35, kedd | Helyi

Európai Autógyártók Szövetsége: sokkal több töltőpont szükséges az uniós klímacélok eléréshez.

Az Európai Unióban évente a jelenleginél nyolcszor több elektromos járművek feltöltéséhez szükséges infrastruktúrát kell telepíteni 2030-ig az uniós klímasemlegességi célok eléréséhez.

2024. Április 30. 08:00, kedd | Helyi

Napos, kora nyárias idő.

Napos időben lesz részünk, csak néhol jelenhetnek meg kósza felhők az égen.

2024. Április 29. 08:00, hétfő | Helyi

Kora nyárias idő.

Főként a Dunántúlon szűrhetik vastagabb fátyolfelhők a napfényt, a Dunától keletre viszont sok napsütésre számíthatunk.