Városlista
2024. július 21, vasárnap - Dániel

Hírek

2023. November 15. 06:30, szerda | Helyi sport
Forrás: MTI-UWW

Párizs 2024 - Nem rendeznek döntőt a birkózó kvalifikációs tornákon.

Párizs 2024 - Nem rendeznek döntőt a birkózó kvalifikációs tornákon.

A Nemzetközi Birkózó Szövetség (UWW) bejelentette, hogy új lebonyolítási rendszert vezetnek be, amely szerint nem rendeznek majd döntőt a jövő évi birkózó olimpiai kvalifikációs tornákon.

Az UWW a honlapján számolt be az új lebonyolításról, mely szerint a világranglista alapján minden súlycsoportban a legjobb négy birkózót emelik ki a sorsolásnál, és a kontinentális kvalifikációkon a döntők mellett vigaszági mérkőzéseket sem rendeznek.
Az április 4. és 7. között Bakuban sorra kerülő európai viadal délelőtti programjában a selejtezőktől a negyeddöntőkig mennek majd a küzdelmek, este pedig az elődöntőket rendezik, melyek a párizsi kvótákról döntenek majd - itt súlycsoportonként csak két indulási jogot osztanak.
Az isztambuli világkvalifikáción, május 9-12. között azonban megrendezik a bronzmérkőzéseket, melynek győztesei küzdenek majd meg egymással a kategória harmadik olimpiai kvótájáért. A világkvalifikációs torna kétnapos lesz, és a vigaszági meccsekre is sor kerül, ezen a versenyen mindkét nap be kell mérlegelniük a versenyzőknek.
A magyar válogatott a szabadfogású 65 kilogrammos Muszukajev Iszmail és a kötöttfogású 87 kilós Losonczi Dávid világbajnok birkózók révén eddig két párizsi indulási jogot szerzett a belgrádi vb-n.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 21. 11:30, vasárnap | Helyi sport

Magyar Nagydíj - Antonelli nyerte a Forma-2 főversenyét a Hungaroringen.

Az olasz Andrea Kimi Antonelli sikerével zárult a 39. Forma-1-es Magyar Nagydíj Forma-2-es programjának főversenye, amelyet vasárnap délelőtt rendeztek meg a Hungaroringen.

2024. Július 21. 09:45, vasárnap | Helyi sport

Magyar Nagydíj - Colov rajt-cél győzelme a Forma-3-asoknál.

A bolgár Nikola Colov rajt-cél győzelmet aratott vasárnap a hungaroringi Magyar Nagydíj Forma-3-as főversenyén.

2024. Július 21. 09:30, vasárnap | Helyi sport

Balaton-átúszás - Elrajtolt a mezőny.

Vasárnap reggel elkezdődött a 42. Lidl Balaton-átúszás Révfülöpön.

2024. Július 21. 09:21, vasárnap | Helyi sport

HORZE Szabadidős Lovasverseny Szilvásvárad.

2024.07.20-án Szilvásváradrara utaztak a Fülöp LSE lovasai. Fülöp Veronika Edző,Deák Borbála,Földi Boglárka,Gulyás Eszter,Szegedi Kiara,Kis Virág Liliána,Molnár Lotti,Kósa Mira Anna,