Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2014. Február 04. 15:00, kedd | Helyi
Forrás: infonograd

Parfümöt lopott a fiatalkorú

Parfümöt lopott a fiatalkorú

A 17 éves fiú egy salgótarjáni drogériából tulajdonított el illatszereket.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya szabálysértési értékre üzletszerűen elkövetett lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 17 éves salgótarjáni fiú ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsított a minap az egyik salgótarjáni drogériából a kabátja alá rejtve eltulajdonított két darab parfümöt, A fiatalkorú a helyszínről ezt követően elmenekült és az illatszereket értékesítette. A bejelentést követően a rendőrök a biztonsági kamera felvételei alapján a személyt rövid időn belül beazonosították és elfogták, akivel szemben több hasonló jellegű cselekmény elkövetése miatt is folytat a hatóság eljárást. A rendőrkapitányságra előállított 17 éves fiút a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki és őrizetbe
vették.

Ízkollázs
Menetrendek
Palóc blog
Képeslapküldés
Traffipax

Címkék: illatszer

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 19:11, csütörtök | Helyi

Az anyák napja eredete és ünneplése

Az anyák napja a család egyik fontos ünnepe, amelyet számtalan módon lehet felejthetetlenné tenni évről évre. Mióta ünnepeljük, és mitől válhat különlegessé? Magyarországon május első vasárnapján az anyákat ünnepeljük.

2024. Május 02. 18:00, csütörtök | Helyi

Das Weltauto: lassan átalakul a magyarországi használtautó-piac.

A magyarországi használtautó-piacon jelenleg az alsó-közép kategória a legnépszerűbb, az élen még a korábbi évtizedek hagyományosan erős márkái állnak.

2024. Május 02. 17:50, csütörtök | Helyi

A BMW autógyár miatt nőtt az érdeklődés a járműmérnöki képzés iránt Debrecenben.

Amióta a BMW bejelentette, hogy Debrecenben építi fel legújabb autógyárát, ugrásszerűen nőtt az érdeklődés a Debreceni Egyetem (DE) műszaki karának járműmérnöki képzése iránt.

2024. Május 02. 12:00, csütörtök | Helyi

Nyitva hagyott gépjárművekre utazott, a nyomozók elfogták.

Laptopot, egyéb műszaki cikket és termékeket, továbbá több mint másfél millió forintot zsákmányolt két járműből az a 21 éves salgótarjáni elkövető, akit azóta elfogtak és őrizetbe vettek a rendőrök.