Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2024. Március 22. 09:12, péntek | Helyi
Forrás: starity/web/zsuffa csaba

Pamela Anderson

Pamela Anderson

Pamela Anderson Kanadai-Amerikai színésznő, modell és producer. Leghíresebb szerepei a Házi Barkács, a Baywatch és a V.I.P. Több mint testőr című sorozatokban volt. Ő szerepelt a legtöbbször a Playboy magazin címlapján.

Pamela Anderson 1967. július 1-jén született Ladysmith kanadai városban. Olyan családban nevelkedett, amelynek semmi köze a show-üzlethez.

Apja, Barry, kandallókarbantartó, édesanyja Carol pedig pincérnő volt. Apja oldalán finn gyökerei vannak, anyja oldalán pedig orosz származású.

Iskolai éveiben Pamela élénk érdeklődést mutatott a sport iránt. Abban a középiskolás röplabdacsapatban szerepelt, amely amatőr tornákon játszott. Vancouverben telepedett le, ahol a fitnesz oktatói tanfolyamokon végzett.

Ez lehetővé tette Anderson számára, hogy testnevelő tanárként elhelyezkedjen. Az egyik futballmeccs során, amelyen a leendő sztár is részt vett, az üzemeltető véletlenül felé irányította a kamerát. A felvétel népszerűséget hozott, mert ennek eredményeként a helyi tévében is bemutatták.

Ezt követően Pamelára felfigyeltek a helyi "Labatt Brewing" sörfőzde vezetői és reklámjukban, szerződést ajánlott fel neki. Ettől a pillanattól kezdődött Anderson szakmai életrajza.

Amikor Észak-Amerikában elterjedt a vonzó szőke reklámja, Pamelának felajánlotta a jó hírű Playboy férfimagazin is a megjelenés lehetőségét.

Igent mondott. Ennek eredményeként Anderson egy fotózáson vett részt és 1989 őszén jelent meg először a kiadvány borítóján. Életrajzának következő éveiben sokszor vett részt erotikus forgatásokban is a magazin és a Playboy tévécsatorna számára.

Érdekes tény, hogy Pamela ekkor számos mellnagyobbító műtétet hajtott végre. Végül mellbősége elérte az 5-ös méretet. Később megnövelte ajkait, arckorrekciókat hajtott végre és zsírleszívást is végzett a combján.

32 éves korában Anderson eltávolította mellimplantátumait, ami heves vita tárgyává vált rajongói körében. Erről az "eseményről" a sajtó is beszámolt és a televízióban hosszan több műsorban is megvitatták.

A modell 1990-ben jelent meg először a "nagy" képernyőn. Ezután még több filmprodukcióban jelent meg, még mindig kisebb szereplőket játszva.

Az igazi áttörést Pamela Anderson filmkarrierjében 1992-ben érték el, amikor jóváhagyták őt a "Mentők Malibu" sorozat egyik főszerepére. Los Angeles és Kalifornia strandjain járőröző vízimentők szerepeltek.

Anderson egyik napról a másikra az Egyesült Államok egyik nemi szimbólumává vált.

1996-ban a Don't Call Me Baby című akciófilm főszereplőjét alakította. Érdekes tény, hogy a színésznő ebben a filmben végzett munkájáért a Legrosszabb új csillagként elnyerte az Arany Málna anti-díjat.

Ezt követően Pamelát aktívan forgatták különféle televíziós projektekben, köztük szituációkban és szappanoperákban. 2008-ban a "Szőke és szőke" vígjáték főszereplőjét játszotta, amely nem volt túl sikeres.

Ugyanebben az évben a nézők Andersont látták a "Szuperhősös film" című vígjátékban, ahol láthatatlan lánnyá alakult át. Bár a film negatív kritikákat kapott a kritikusok részéről, a pénztárnál 71 millió dollár bevételt ért el, 35 millió dolláros költségvetéssel.

2017-ben Pamela szerepelt a Resibuers Malibu című filmben, ahol már önmagát is játszhatta. A pénztár bevétele meghaladta-e a 177 millió dollárt. A következő évben filmográfiája új alkotással bővült - "Undercover Playboy".

A film forgatása mellett Pamela Anderson különféle televíziós műsorokban is részt vett. 2018-ban zsűritag volt a Csodálatos Emberek Ligája televíziós projektben.

Feleségül ment Tommy Lee rockzenészhez. A párnak két fia született - Brandon Thomas és Dylan Jagger.

Miután szakított Tommy-val, Pamela bejelentette, hogy Marcusos Schenkenberg modellt választja párjául - három évig élt vele polgári házasságban.

2006-ban pedig a rockénekes, Kid Rock lett az új férje, de 4 hónap után a házaspár elvált.

2007 őszén Anderson harmadszor is váltott - választottja Rick Salomon filmproducer volt, de néhány hónap után a szerelmesek elváltak.

Érdekesség, hogy 2014-ben Pamela és Rick újra bejegyezték kapcsolatukat, ám ezúttal is rövid életű volt a kapcsolatuk.

Pamela a vegetarianizmus aktív szószólója. Ő maga fiatal kora óta óta nem evett húst. Ezen kívül számos jótékonysági kampányban részt vett, beleértve az állatok védelmét is.

A színésznő arra buzdít mindenkit, hogy az állatok életének megmentése érdekében adja fel a természetes szőrzetet használó ruhákat.

2016-ban információk jelentek meg az interneten Pamela Anderson és Julian Assange szerelmi kapcsolatáról, akiket gyakran meglátogatott az ecuadori londoni nagykövetségen.

2020 januárjában Anderson titokban feleségül ment John Peters producerhez. Két hét után azonban a házaspár beadta a válópert. Szinte azonnal jelentették, hogy a valóságban nem jegyezték be házasságukat.

A modell továbbra is részt vesz fotózásokon, filmekben játszik és jótékonysági munkát végez.

Címkék: pamela anderson

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 08:45, vasárnap | Helyi

Ismét megrendezik a járműipari kiállítást Esztergomban.

Az idén 7. alkalommal nyílik meg a járműipari kiállítás Esztergomban: az Akkor és Most Jármű Expo április 27-28-án a Nagy Duna sétányon várja az érdeklődőket.

2024. Április 28. 08:00, vasárnap | Helyi

Tavaszi idő sok napsütéssel.

Sok napsütésre számíthatunk, bár a Dunántúlon és északon időnként felhők takarhatják el a napot, de csapadék sehol sem várható.

2024. Április 28. 06:31, vasárnap | Helyi

BABAMENTŐ INKUBÁTOROK

Az egészségügyi intézményeknél kihelyezett babamentő inkubátorok egy újszülöttmentő program részét képezik. A súlyos válsághelyzetbe került anyák és családok esetén előfordulhat,

2024. Április 27. 08:00, szombat | Helyi

Egyre melegebb lesz hétvégén.

Sokat fog süt majd a nap, az időnként megjelenő felhőkből északon és keleten, valamint délután nyugaton, délnyugaton elszórtan egy-egy futó zápor, zivatar még kialakulhat.