Városlista
2022. december 8, csütörtök - Mária

Hírek

2022. November 22. 10:17, kedd | Helyi
Forrás: police.hu

Pályaorientációs nap Pásztón

Pályaorientációs nap Pásztón

A rendőri hivatással is megismerkedhettek a pásztói középiskolás fiatalok.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság toborzója és a Pásztói Rendőrkapitányság munkatársai is részt vettek 2022. november 19-én a pásztói Mikszáth Kálmán Gimnázium és Kollégiumban megrendezésre került pályaorientációs napon. A pályaválasztás előtt álló fiatalok az iskola épületében tizenegy helyszínen különböző formákban ismerkedhettek meg a Nógrád megyei álláslehetőségekkel, köztük a rendőri munkával is. Munkatársaink a diákok részére összeállított image kisfilmmel mutatták be a rendőri hivatást, a rendőrség feladatait és a szolgálati ágakat, valamint a fiatalok a rendőrség által használt fegyverzeti és technikai felszereléseket is megtekinthették. A diákok részéről a rendőri pályával kapcsolatban felmerült kérdésekre a rendezvényen jelen lévő Pásztói Rendőrkapitányság vezetője és rendészeti osztályvezetője válaszolt.

A rendőr-főkapitányság toborzója a pályaválasztás előtt álló fiatalokkal ismertette a rendőrség képzéseit és a jelentkezéshez szükséges egészségügyi, pszichikai és fizikai feltételeket.

Ezek érdekelhetnek még

2022. December 08. 15:07, csütörtök | Helyi

Mindenki feketén dolgozott

Kockázatelemzés alapján bukkant a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) egy társaságra, akinek partnere úgy vállalt el építőipari munkát, hogy a kivitelezéshez nem is volt elegendő alkalmazottja. A partnercégnél 130 millió forintnyi áfatart

2022. December 08. 14:58, csütörtök | Helyi

A Közösségi és ifjúsági ház felújítása

Bárna önkormányzata sikeres pályázatot nyújtott be a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program Plusz (TOP_Plusz) keretében a Közösségi és ifjúsági ház felújítására. A pályázat az Európai Regionális Fejlesztési Alap

2022. December 08. 08:50, csütörtök | Helyi

Tűzhalál Cserháthalápon

Kedden délután érkezett a jelzés a katasztrófavédelemhez, amely szerint a Nógrád megyei Cserháthalápon tűz keletkezett.

2022. December 08. 08:44, csütörtök | Helyi

Önként bevallott 324 milliónyi áfát a mobiltelefon-kereskedő

Egy mobiltelefonokat értékesítő cég áfabevallásában belföldiként tüntette fel külföldi beszerzéseit. Az ellenőrzés után 324 millió forintot vallott be önként.