Városlista
2024. július 20, szombat - Illés

Hírek

2024. Január 09. 12:00, kedd | Helyi sport
Forrás: MTI-APELDOORN

Pályakerékpáros Eb - Három magyar indul Apeldoornban.

Pályakerékpáros Eb - Három magyar indul Apeldoornban.

Három magyar versenyző vesz részt a hollandiai Apeldoornban szerdától vasárnapig sorra kerülő pályakerékpáros Európa-bajnokságon.

Pataki Ibolya pálya szakágért felelős vezető az MTI-nek elmondta: Szalontay Sándor sprintben és keirinben áll rajthoz, akárcsak Lovassy Patrik Rómeó. Utóbbinak a táv első felében speciális motorkerékpár mögött felvezetett keirin a kiemelt száma, ugyanakkor tőle extra teljesítményt nem vár a szövetség, miután nem tudott pályán edzeni. A Lengyelországban készülő Szalontaynak sprintben az első nyolcba kell kerülnie, hogy megmaradjon a matematikai esély az ötkarikás kvóta megszerzésére, keirinben a 7-12. helyért zajló kisdöntő a minimum elvárás a rutinos bringástól.
Drijver Bertold omniumban és pontversenyben szerepel majd. Az ő, szemszögéből szerencsétlenül alakul az Eb programja, mivel a négy számból álló, későn este záruló omniumot szombaton rendezik, a pontverseny selejtezőjére pedig - amelyben tavaly a kontinensviadalon és a világbajnokságon egyformán nyolcadik lett - a zárónap reggelén kerül sor. Előbbiben a 15-be, utóbbiban világranglista-másodikként a legjobb tízbe kerülés az elvárás vele szemben.
Csengői Bálint ezúttal angliai egyetemi vizsgája miatt nem indul, míg a szakággal ismerkedő Zsankó Petra rajta kívülálló okok miatt nem tudott eleget edzeni pályán ahhoz, hogy részt vehessen a kontinensviadalon.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 20. 14:41, szombat | Helyi sport

HORZE Szabadidős Lovasverseny Szilvásvárad.

2024.07.20-án Szilvásváradrara utaztak a Fülöp LSE lovasai. Fülöp Veronika Edző,Deák Borbála,Földi Boglárka,Gulyás Eszter,Szegedi Kiara,Kis Virág Liliána,Molnár Lotti,Kósa Mira Anna,

2024. Július 20. 13:45, szombat | Helyi sport

Magyar Nagydíj - Norrisé a legjobb köridő a harmadik szabadedzésen.

Lando Norris, a McLaren brit versenyzője végzett az első helyen a 39. Forma-1-es Magyar Nagydíj harmadik szabadedzésén, szombaton a Hungaroringen.

2024. Július 20. 10:40, szombat | Helyi sport

Magyar Nagydíj - Olasz sikerrel zárult a Forma-3-asok sprintversenye.

Az orosz származású és olasz színekben versenyző Nikita Bedrin nyerte a 39. Forma-1-es Magyar Nagydíj szombat délelőtt rendezett első betétfutamát, a Forma-3-asok sprintversenyét a Hungaroringen.

2024. Július 20. 08:44, szombat | Helyi sport

Vasárnap rendezik a Balaton-átúszást.

Vasárnap rendezik meg a szombatra tervezett, Révfülöp és Balatonboglár közötti 42. Lidl Balaton-átúszást.