Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2016. Szeptember 29. 15:00, csütörtök | Helyi
Forrás: police

Ovisok látogattak a rendőrségre

Ovisok látogattak a rendőrségre

Gyalogos és kerékpáros közlekedés szabályait ismételték át a gyerekekkel a szakemberek.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Baleset-megelőzési Bizottsága és az Egyházasgergei Napraforgó Óvoda egy éve működik együtt, melynek célja a gyermekek biztonságos és szabálykövető közlekedésre nevelése és a gyermekbalesetek megelőzése.

Az elmúlt évben a bizottság titkára, Tamás-Kovács Andrea rendőr őrnagy több alkalommal is járt az intézményben, ahol a kicsik minden esetben nagy örömmel és szeretettel fogadták a rendőrnőt. Ezúttal a rendőr-főkapitányság látta vendégül az ovisokat. A kicsiket rendőrségi buszokkal szállították a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság épületébe 2016. szeptember 27-én, ahol a gyalogos és kerékpáros közlekedés szabályait ismételték át a gyerekek. Az egész napos rendezvényen 23 óvodás vett részt, akik megismerkedhettek a rendőrségi járművekkel, eszközökkel, majd a program zárásaként a Nógrád Megyei Baleset-megelőzési Bizottság ajándékait - a szabályos közlekedésre nevelő kifestőt és láthatósági eszközt - vehettek át.

A rendezvény célja a gyermekek biztonságos és szabálykövető közlekedésre történő nevelése és a gyermekbalesetek megelőzése.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 08:00, hétfő | Helyi

Kora nyárias idő.

Főként a Dunántúlon szűrhetik vastagabb fátyolfelhők a napfényt, a Dunától keletre viszont sok napsütésre számíthatunk.

2024. Április 28. 08:45, vasárnap | Helyi

Ismét megrendezik a járműipari kiállítást Esztergomban.

Az idén 7. alkalommal nyílik meg a járműipari kiállítás Esztergomban: az Akkor és Most Jármű Expo április 27-28-án a Nagy Duna sétányon várja az érdeklődőket.

2024. Április 28. 08:00, vasárnap | Helyi

Tavaszi idő sok napsütéssel.

Sok napsütésre számíthatunk, bár a Dunántúlon és északon időnként felhők takarhatják el a napot, de csapadék sehol sem várható.

2024. Április 28. 06:31, vasárnap | Helyi

BABAMENTŐ INKUBÁTOROK

Az egészségügyi intézményeknél kihelyezett babamentő inkubátorok egy újszülöttmentő program részét képezik. A súlyos válsághelyzetbe került anyák és családok esetén előfordulhat,