Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2017. Szeptember 14. 15:43, csütörtök | Helyi

Öt tökéletes őszi kiegészítő férfiaknak

Öt tökéletes őszi kiegészítő férfiaknak

Elérkezett a nyár vége és lassan beköszönt az őszi időjárás, amikor mindenki előveszi a melegebb ruháit és az ősziesebb kiegészítőit.

Azonban nagyon sokan nem tudják mik azok az alap darabok, amiknek a vásárlásába érdemes pénzt fektetni. Ebben a cikkben összegyűjtöttünk öt olyan kiegészítőt, aminek biztosan hasznát tudja venni minden férfi ősszel.

Táska

Mindenki számára fontos egy olyan táskát vásárolni, ami praktikusan pakolható, elfér benne minden szükséges tárgy és nem utolsó sorban kényelmes viselet közben, hiszen ezzel megelőzzük az esetleges hát problémákat. A Trendhim nevezetű, dán cég leginkább a bőrből készült termékekre specializálódott, ezáltal minden táska kizárólag prémium minőségü marhabőrből készül. A hátizsákokon kívül válltáska, sporttáska, utazótáska, piperetáska, de még laptoptáska is megtalálható a webshop kínálata között.
Mi sem bizonyítja jobban, hogy minden táska kiválló minőségü, minthogy minden egyes darabra négy év garanciát biztosít a cég.

Csokornyakkendő

Bizonyára attól is függ, hogy egy férfi milyen időközönként visel öltönyt vagy olyan elegáns ruhát, amihez egy csokornyakkendő vagy egy nyakkendő remek kiegészítő. Azonban manapság egy csokornyakkendőt már rengeteg különböző stílusú összeállításhoz fel lehet venni, nem feltétlen szükséges frakk vagy szmoking viseletéhez. Rengeteg férfi egy sötétebb nadrággal, fehér inggel és egy elegánsabb stílusú cipővel viseli, hiszen elegáns, de mégis hétköznapi öltözet.
Egy érdekesség a kiegészítőről, amit kevesen tudnak hogy a csokornyakkendő alakja az 1870-es évek óta aligha változott valamit, kizárólag a felhelyezésének módja. A dán webshopban széles a választék csokornyakkendők terén is, hiszen az alapszínű, egyszerűbb daraboktól kezdve a különlegesebb, egyedibb darabokig minden fajta megtalálható. Egy lényeges dolog, amit semelyik férfinak nem szabad elfelejtenie, hogy öltönyhöz nem illik csokornyakkendőt viselni, csak és kizárólag hagyományos nyakkendőt.

Sapka

A hűvösebb idő beköszöntével egyre inkább fontos sapkát hordani, főleg a rövidebb hajú férfiaknak vagy akik hajlamosabbak a megfázásra. Természetesen nem minden férfi kedveli a manapság újra divatba jött különböző stílusú kalapokat, azonban a dán webshopban rengeteg különböző sapka közül tudunk válogatni. Az egyszerűbb pamut sapkáktól kezdve egészen a különlegesebb kalapokon át az egyedi baseball sapkákig minden fajta megtalálható, hiszen egy kényelmes,de stílusos sapka ugyanolyan fontos kiegészítő, mint egy szép, igényes pénztárca. Minden megrendelt terméket raktárból küldenek és az esetleges méret hiány miatt sem kell aggódnunk, hiszen minden modelből több méretet tartanak készleten.

Karkötő

Manapság már nemcsak a nők körében népszerű a karkötők viselete, hanem egyre több férfi visel karkötőt újból. Hiszen azon kívül, hogy divatos a kiegészítők viselete, vannak olyan darabok amiket számtalan hasznos tevékenységre is fel lehet használni egyszerűen. Manapság két ilye darab vált népszerűvé rengeteg helyen a világon ez pedig nem más mint a paracordból fonott karkötő és a hajókötélből készített darab.
Egy érdekesség a paracord anyagról, amit nagyon kevés ember tud, hogy rengeteg országban ezt az anyagot használják fel mint általálnos hadi kötélzet, ezért is hívják a terméket túlélő vagy taktikai karkötőnek. Nemcsak, hogy 250 kilógramm teherbírású, de kibontva akár három méter is lehet. A legtöbb darabnak igazi őszi színe van, hiszen a feketétől kezdve a narancssárgán keresztül a khaki zöldig minden szín megtalálható az áruház kinálatában. A kirándulók által kedvelt paracord karkötőt rengeteg hasznos tevékenységre fel lehet használni, mint például kutya pórázként, óraszíjként, cipőfűzőként, de akár függőágyként is megállja a helyét. Aki az elegánsabb darabokat részesíti előnyben számtalan bőrből vagy gyöngyből készült darab közül tud válogatni. Egy ilyen darab is tökéletesen passzol egy elegánsabb őszi öltözethez.

Laptoptáska

Sok ember úgy gondolja, hogy egy laptoptáska felesleges kiegészítő, azonban azon kívül, hogy megvédi készülékünket a karcolosáoktól és a portól a hordozása is sokkal egyszerűbbé válik. Minden megrendelt terméket öt munkanapon belül ingyenesen kiszállítanak és esetleges problémák esetén 365 napos pénzvisszafizetési garanciát is vállal a cég.

www.trendhim.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 08:00, csütörtök | Helyi

Csak futó zápor szakíthatja meg a napsütést.

Felszakadozik a felhőzet, reggel már csak néhol eshet. Napközben a sok napsütés mellett gomolyosodni kezd az ég, és elszórtan főként a Dunántúlon.

2024. Április 24. 17:00, szerda | Helyi

VOLT EGYSZER EGY ACÉLGYÁR - VIDEÓN AZ 1. ÉS 2. RÉSZ

Az első rész: Az acélgyár "hagyatéka". Mit visz a patak víze? Mi rejtőzik a föld alatt? Mi maradt még a főépület legalsó szintjén? A második rész: Az acélgyár "aranykora". Riportunkban két korábbi dolgozó idézi fel a történteket...

2024. Április 24. 12:12, szerda | Helyi

Megbukott az adóellenőrzésen egy használtautó-kereskedő, 54 autót foglaltak le-

Megbukott az adóellenőrzésen az a használtgépjármű-kereskedő, aki nyilvántartásait meghamisítva fiktív kölcsönszerződésekkel fedte el bevételeit

2024. Április 24. 11:35, szerda | Helyi

Vádat emeltek egy internetes csaló ellen Egerben.

Internetes csalássorozat miatt emelt vádat az Egri Járási Ügyészség egy nő ellen, aki 2021 májusától több mint hat hónapon keresztül interneten elkövetett bűncselekményekből fedezte a kiadásait - közölte a Heves Vármegyei Főügyész