Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2018. Június 21. 11:36, csütörtök | Kék hírek
Forrás: police.hu

Öt tizenéves vagánykodott ismerősük kocsijával – rendőrségen zárult a buli

Öt tizenéves vagánykodott ismerősük kocsijával – rendőrségen zárult a buli

Öt fiatalkorút állítottak elő a Makói Rendőrkapitányság járőrei szerdán, akik jogtalanul elvitték, majd kocsikáztak ismerősük autójával.

A megalapozott gyanú szerint az öt tizenéves szerdán hajnalban megbeszélték, hogy egyik ismerősük autóját elviszik és „vagánykodnak” vele egyet a városban. Miután az autó kulcsát megszerezték, többen is kipróbálták képességeiket a volán mögött, de messzebbre csak egyikük jutott.

A járművet a kapitányság járőrei megállították, majd intézkedés alá vonták a sofőrt. A fiatalok már a helyszínen elmondták, hogy az autót a tulajdonos tudta és engedélye nélkül vitték el.

A csoportot előállították és gyanúsítottként kihallgatták. A bűncselekmény elkövetését valamennyien elismerték, ellenük jármű önkényes elvétele miatt indult büntetőeljárás. A sofőrökkel szemben - mivel vezetői engedélye egyiküknek sem volt - szabálysértési eljárást is kezdeményeztek a nyomozók

Címkék: kocsi, makó, tizenéves

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 07:45, kedd | Kék hírek

A rendőrség szerint nem olyan aggasztóak a közállapotok Kerepes környékén, ahogy az a közösségi médiában megjelenik

Torzítják a valós képet azok a - közösségi médiában megjelent - híradások, amelyek a gödöllői HÉV vonalán az utóbbi időben kialakult közállapotokról tudósítanak

2024. Július 15. 08:01, hétfő | Kék hírek

Balatonba fulladt egy külföldi fiatal szombaton

Vizibiciklivel fürdőző külföldi fiatal fulladt szombaton a Balatonba Siófoknál - tájékoztatta a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata vasárnap az MTI-t.

2024. Július 13. 08:36, szombat | Kék hírek

A Balatonba fulladt egy fiatal férfi

Holttestet találtak a vízimentők a Balatonban, Révfülöpön pénteken.

2024. Július 12. 20:16, péntek | Kék hírek

Idén is kérjük az autósokat

ÓVATOSAN, FIGYELMESEN KÖZLEKEDJENEK! Július második felétől augusztus közepéig tart legnagyobb állományú és legelterjedtebb nagyvadfajunk, az őz párzása.