Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2020. November 06. 10:11, péntek | Helyi
Forrás: police

Öt baleset, négy sérült

Öt baleset, négy sérült

Az elmúlt 24 órában három személyi sérüléssel és két anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Egy 39 éves nő közlekedett személygépkocsival Nagyoroszi belterületén 2020. november 5-én 8 óra 30 perc körül, amikor a Szabó Endre és a Kiss János út kereszteződésében összeütközött egy másik gépjárművel. A balesetben ketten sérültek meg.

A délutáni órákban a megyeszékhely belterületén, az egyik Rákóczi úti társasház mögötti útszakaszon elindult gépkocsijával egy 30 éves nő és nekiütközött a vele szemben közlekedő kerékpárosnak. A balesetben a kerékpáros megsérült.

A délutáni órákban Cereden, a Fenyves út irányából közlekedett motorkerékpárral a Rákóczi út felé egy 51 éves férfi, amikor elvesztette uralmát a jármű irányítása felett, majd elesett és ennek következtében megsérült.

Az elmúlt napon, a megye területén további két anyagi káros baleset helyszínén, és egy ittas járművezetővel szemben intézkedtek.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a járművezetők figyelmét, hogy mindig az időjárási és látási viszonyoknak megfelelő sebességgel, a KRESZ szabályait betartva közlekedjenek!

… hogy mindenki hazaérjen!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 10:58, kedd | Helyi

A LEGJOBB ÖT TV bemondó - Ön melyiküket kedvelte a legjobban?

5 magyar TV bemondó, akiket szívesen látnánk ma is a képernyőn. Ma már nincsenek tv bemondók, legalábbis a szó klasszikus értelmében. A televíziózás hőskorából hoztunk 5 legendát,

2024. Július 16. 09:19, kedd | Helyi

Az MVM Mobiliti átadta első nagy teljesítményű töltőállomását.

Az MVM Mobiliti Törökbálinton átadta első 600 kilowatt összteljesítményű töltőállomását, amelyet európai uniós támogatásból valósított meg - közölte az ország legnagyobb e-töltő-hálózatát működtető MVM Mobiliti Kft.

2024. Július 16. 09:00, kedd | Helyi

A Hold és az Antares együttállása lesz látható szerda este az égbolton.

Szabad szemmel is látható lesz Hold és az Antares csillag együttállása szerda este tíz órától az égbolton - tájékoztatta a Svábhegyi Csillagvizsgáló.

2024. Július 16. 08:39, kedd | Helyi

Rétvári Bence: jól indult a járóbeteg-időpontfoglalás az Egészségablak alkalmazásban.

Az indulás óta napi csaknem ötszáz időpontot foglaltak a betegek az Egészségablak mobilalkalmazással a járóbeteg-szakrendelőkben.