Városlista
2022. augusztus 15, hétfő - Mária

Hírek

2021. November 29. 14:01, hétfő | Helyi
Forrás: police

Összehangolt ellenőrzés

Összehangolt ellenőrzés

A rendőrök a társszervekkel együtt a megyeszékhelyi szórakozóhelyen tartottak akciót.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság szervezésében a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság, a Nógrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal, valamint a Salgótarján és Térsége Egészségügyi – Szociális Központja Család- és Gyermekjóléti Szolgálat és Központ munkatársai 2021. november 28-án az éjszakai órákban fokozott ellenőrzést tartottak a megyeszékhely belterületén egy szórakozóhelyen. Az ellenőrzés célja a gyermek- és fiatalkorúak biztonságának fokozása a szórakozóhelyeken és a vendéglátóipari egységekben, valamint azok környékén.

Az ellenőrzés során kábítószer fogyasztás és birtoklás gyanúja merült fel egy 42 éves salgótarjáni férfival szemben, ezért őt a rendőrök előállították. A férfi lakásán megtartott kutatás alkalmával 8,2 gramm kábítószergyanús növényi származékot, valamint a fogyasztáshoz szükséges eszközt találtak meg és foglaltak le. A lefoglalt növényi törmeléken elvégzett gyorsteszt cannabis jelenlétét mutatta ki. A hatóság tagjai a férfit előállították és kábítószer birtoklása vétség, valamint járművezetés bódult állapotban vétség elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

A rendőrök az összehangolt akció alkalmával mintegy kilencven főt igazoltattak.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 12. 10:39, péntek | Helyi

Zaklatta a kiskorút és annak családtagjait is

A Salgótarjáni Járási Ügyészség vádat emelt egy 20 éves salgótarjáni férfivel szemben, aki az interneten megismert kiskorú lányt és szüleit a visszautasítását követően hónapokon keresztül zaklatta.

2022. Augusztus 12. 08:21, péntek | Helyi

Neki nem volt, ezért "megcsapolta" a szomszéd házat

A rétsági nyomozók lezárták az eljárás vizsgálati szakaszát a romhányi lakos ellen.

2022. Augusztus 11. 13:19, csütörtök | Helyi

Jöhet a kéményseprő!

Az idei évben eddig már 56 kéménytűznél avatkoztak be a Nógrád megyei tűzoltók. A nyár ugyan nem a kéménytüzek szezonja, de pont ez a legalkalmasabb időszak arra, hogy felülvizsgáltassuk az éppen nem használt égéstermék elvezetőket.

2022. Augusztus 11. 10:53, csütörtök | Helyi

Az utóbbi 3 nap eseményei az utakon

Az elmúlt három napon hatan sérültek meg közúti közlekedési balesetben Nógrád megye közútjain.