Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2014. December 19. 10:00, péntek | Helyi
Forrás: infonograd

Őrizetben az orgazda

Őrizetben az orgazda

Őrizetbe vettek egy 40 éves pásztói férfit a rendőrök egyedi azonosító jellel visszaélés és orgazdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A Pásztói Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya 2 rendbeli egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett és 51 rendbeli orgazdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást S. P. 40 éves pásztói lakos ellen.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2014. június 25-én érkezett a bejelentés miszerint S. P. műhelyében, illetve lakásán több gépjármű egyedi azonosító jelét meghamisította, illetve azokkal egyéb módon visszaélt.

A több helyszínen megtartott házkutatások eredményeképp a rendőrök különböző gépjárműveket, illetve gépjármű alkatrészeket foglaltak le. A nyomozás jelenlegi adatai szerint két gépjármű motorszámát eltávolították, azok eredeti alvázszámait kivágták, és annak helyére egy másik alvázszámot tartalmazó karosszéria darabot ültettek be. Ennek ellenére, az eredeti alvázszám beazonosíthatóvá vált, melynek ellenőrzésekor a rendőrök megállapították, hogy mindkét gépjárművet lopás miatt keresik az osztrák hatóságok.

A nyomozók összesen 51 - külföldön és Magyarországon ellopott - jelenleg is körözés alatt álló személygépjármű bontott alkatrészeit foglalták le.

A 40 éves helyi férfit a Pásztói Rendőrkapitányság nyomozói a napokban gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 16:00, hétfő | Helyi

Európai Autógyártók Szövetsége: sokkal több töltőpont szükséges az uniós klímacélok eléréshez.

Az Európai Unióban évente a jelenleginél nyolcszor több elektromos járművek feltöltéséhez szükséges infrastruktúrát kell telepíteni 2030-ig az uniós klímasemlegességi célok eléréséhez.

2024. Április 29. 08:00, hétfő | Helyi

Kora nyárias idő.

Főként a Dunántúlon szűrhetik vastagabb fátyolfelhők a napfényt, a Dunától keletre viszont sok napsütésre számíthatunk.

2024. Április 28. 08:45, vasárnap | Helyi

Ismét megrendezik a járműipari kiállítást Esztergomban.

Az idén 7. alkalommal nyílik meg a járműipari kiállítás Esztergomban: az Akkor és Most Jármű Expo április 27-28-án a Nagy Duna sétányon várja az érdeklődőket.

2024. Április 28. 08:00, vasárnap | Helyi

Tavaszi idő sok napsütéssel.

Sok napsütésre számíthatunk, bár a Dunántúlon és északon időnként felhők takarhatják el a napot, de csapadék sehol sem várható.