Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2013. Március 20. 10:00, szerda | Helyi
Forrás: infonograd

Őrizetben a rablók

Őrizetben a rablók

A trió Ságújfaluban támadt áldozatára.

A Szécsényi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya csoportosan elkövetett rablás bűntette miatt folytat büntetőeljárást – őrizetbe vételük mellett - Cs. Attila 36 éves ságújfalui, B. Vilmos 28 éves és D. László Márió 20 éves karancssági lakosok ellen.
A három férfi megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2013. március 17-én 18:00 óra körüli időben Ságújfaluban egy házba bementek, ahol az ott lakó nőtől pénzt követeltek és meglökték őt. Miután a sértett nem adta át részükre a pénzt, a lakást átkutatták, majd az ott megtalált mintegy 600.000 Ft összegű készpénzzel távoztak a lakásból.
A hatóság széleskörű adatgyűjtést követően 2013. március 19-én elfogta és a rendőrkapitányságra előállította a bűncselekmény elkövetőit. A három férfit csoportosan elkövetett rablás bűntette miatt gyanúsítottként hallgatták ki, valamint intézkednek őrizetbe vételük és előzetes letartóztatásuk elrendelésére.
A hatóság az általuk eltulajdonított pénz egy részét házkutatás során megtalálta és lefoglalta.

Címkék: Ságújfalu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 12:12, péntek | Helyi

Összehangolt csapás a drogkereskedőkre!!!

Kábítószerdílereket iktattak ki a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság felderítői, 4 fő őrizetbe került.

2024. Május 03. 08:58, péntek | Helyi

MVM: júliusban egységesíti ügyfélkiszolgálását az MVM Next, az ügyfeleknek nincs teendőjük.

Az ügyfélkiszolgálás egységesítése érdekében az MVM Csoport tulajdonában álló E.ON Áramszolgáltató Kft. beolvad az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt.-be.

2024. Május 03. 08:00, péntek | Helyi

Szeles, nyárias idő.

Erősen felhős lesz az ég, és sokfelé számíthatunk esőre, záporra, zivatarra, helyenként ismét előfordulhatnak hevesebb gócok.

2024. Május 03. 07:02, péntek | Helyi

A magyar állami frankhamisítás, amellyel Franciaországot akartuk büntetni Trianonért

Egy évszázaddal ezelőtt az volt a hazafi, aki bűnözött. Aki nemzetközi botrányba sodorta hazáját a legmagasabbrangú politikusok tudtával. A hazaáruló bitangok pedig azok voltak,