Városlista
2021. szeptember 26, vasárnap - Jusztina

Hírek

2021. Július 30. 12:04, péntek | Helyi
Forrás: police

Őrizetben a kállói betörő

Őrizetben a kállói betörő

A pásztói rendőrök rövid időn belül beazonosították a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 20 éves férfit.

A Pásztói Rendőrkapitányság lopás bűntett és lopás vétség megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 20 éves kállói lakos ellen.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2021. július 28-án 8 óra 29 perckor érkezett a bejelentés arról, hogy egy kállói családi házhoz tartozó garázsba az éjszaka során ismeretlen tettesek betörtek.

A bevezetett nyomozási cselekmények és a széleskörű adatgyűjtések eredményeként a pásztói nyomozók még aznap azonosították a feltételezett elkövetőt, egy 20 éves helyi lakost, aki egy 13 éves fiúval az éjszakai órákban a sértett ingatlanának területére a kerítésen át bemászott, majd a tároló ajtajáról a lakatot eltávolították. A helyiségből három láncfűrészt, több kézi szerszámgépet, szerszámkészletet tulajdonítottak el.

A nyomozás adatai alapján a férfi megalapozottan gyanúsítható azzal is, hogy 2021. július 21. és 23. közötti időszakban a gyermekkorúval Kálló belterületén, az utcán nyitott állapotban parkoló személygépkocsiból két hangszórót, hangfalakat, autósmagnót és egy adathordozót tulajdonított el.

A férfit és a gyermekkorút a nyomozók a rendőrkapitányságra előállították és kihallgatták. A hatóság tagjai a férfit őrizetbe vették. A nyomozók a kutatás során az eltulajdonított tárgyak egy részét lefoglalták.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Szeptember 24. 13:12, péntek | Helyi

Őrizetben a salgótarjáni díler - videó

Egy 40 éves és egy 27 éves férfit fogtak el a salgótarjáni rendőrök.

2021. Szeptember 24. 10:35, péntek | Helyi

Szolgálatparancsnokok-konferenciája

Nógrád megyében először rendezték meg a rendészeti szakterület képviselőinek tanácskozását.

2021. Szeptember 24. 10:31, péntek | Helyi

Elfogták a kállói drogdílert - videó

A pásztói nyomozók egy 32 éves férfit és a 17 éves társát fogták el.

2021. Szeptember 23. 13:40, csütörtök | Helyi

Éles lőszerek is voltak a gyűjteményben – ítéletet hozott a bíróság

A Balassagyarmati Járási Ügyészség lőszerrel visszaélés bűntette miatt emelt vádat azzal az 52 éves Nógrád megyei férfival szemben,