Városlista
2024. május 19, vasárnap - Ivó, Milán

Hírek

2014. Január 09. 15:00, csütörtök | Helyi
Forrás: infonograd

Őrizetben a jobbágyi betörő

Őrizetben a jobbágyi betörő

A rendőrök őrizetbe vették azt a fiatalt, majd előterjesztést tettek az ügyészség felé előzetes letartóztatására, aki 2013 őszétől társával több helyre ment be és tulajdonított el különböző használati tárgyakat.

A Pásztói Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást B. Dávid 19 éves és H. Milán 21 éves jobbágyi lakosok ellen. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint B. Dávid és H. Milán 2013.október 8-án 8 és 15 óra közötti időben Jobbágyiban egy családi ház kerítésén átmásztak, ahol a házhoz tartozó fészerből különböző műszaki cikkeket tulajdonítottak el. A beszerzett adatok szerint megállapítást nyert továbbá, hogy a személyek 2013 őszén Jobbágyiban lévő köztemető ravatalozójának vasajtaját feszítették le és tulajdonították el, továbbá Szurokdokpüspöki Általános Iskola nyitott udvaráról és egy lakáshoz tartozó kerékpártárolóból, valamint Jobbágyiban egy lépcsőházból tulajdonítottak el kerékpárokat. A gyanúsítottakat a napokban a rendőrök elfogták, a Pásztói Rendőrkapitányságra előállították és kihallgatták. B. Dávidot a nyomozók őrizetbe vették és előterjesztést tettek az illetékes ügyészség felé előzetes letartóztatása indítványozására. H. Milán szabadlábon védekezhet.

További cikkeink:
Lakatlan családi házba törtek be
Lezárult a százmillió forintos fejlesztés
Vádat emeltek egy uzsorás ellen Nógrád megyében
Asztaliteniszezők versenye Tolmácson

Címkék: köztemető

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 19. 11:30, vasárnap | Helyi

M1: halálos hajóbaleset történt Verőcénél.

Kisgéphajó ütközött egy szállodahajóval szombat éjjel a Dunán, Verőce közelében, a balesetben ketten meghaltak, öt embert jelenleg is keresnek - közölte az M1 Híradója vasárnap délelőtt.

2024. Május 19. 09:29, vasárnap | Helyi

Nyitott szertárkapuk!

Május 26-án, vasárnap ismét kinyílnak a tűzoltólaktanyák szertárkapui, hogy gyereknap alkalmából feledhetetlen élményt nyújtsanak kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

2024. Május 19. 09:10, vasárnap | Helyi

Gépjárműtüzek, közlekedési balesetek és viharkárok!

Kigyulladt egy személyautó,Bontási munkálatok közben kigyulladt egy forgalomból kivont személyautó,Ráfutásos balesetet szenvedett két személyautó,Álló gépjárműnek ütközött egy személyautó...

2024. Május 19. 08:58, vasárnap | Helyi

Csíksomlyói búcsú - Csíksomlyói szónok: csak éltető és élő, tevékeny hittel lehet békét teremteni.

Csak éltető és élő, tevékeny hittel lehet békét teremteni ebben a háború sújtotta világban, amikor fizikai, szellemi, lelki háború tör ránk, ezért van szükség a hitben és szeretetben való megújulásra.