Városlista
2022. június 28, kedd - Levente, Irén

Hírek

2022. Május 19. 12:55, csütörtök | Helyi
Forrás: police

Őrizetben a feltételezett elkövető

Őrizetben a feltételezett elkövető

A szécsényi rendőrök előterjesztést tettek a nagylóci férfi letartóztatásának indítványozására, aki postaládából lopott el készpénzt.

A 23 éves férfi 2022. május 16-án az éjszakai órákban Nagylóc belterületén sétált az utcán, amikor az egyik családi ház kerítéséhez lépett. A nagylóci lakos az ingatlanhoz tartozó postaládába benyúlt és onnan az előző napon, a sértett által elhelyezett 60.000 forint készpénzt kivette, majd a helyszínről távozott.

A szécsényi rendőrök a helyi lakost elfogták, előállították és lopás vétség megalapozott gyanúja miatt kihallgatták. A hatóság tagjai a férfit őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására az ügyészségen, mivel ellene hasonló vagyon elleni bűncselekmények megalapozott gyanúja miatt több eljárás is folyamatban van.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Június 24. 14:27, péntek | Helyi

Pékség telephelyéről lopott

A salgótarjáni rendőrök a nyomozás során beazonosították és elfogták azt a 33 éves férfit, aki a megalapozott gyanú szerint egy pékség telephelyéről lopott.

2022. Június 24. 14:23, péntek | Helyi

18 migránst szállított az ukrán embercsempész

Nógrád megyében fogták el azt a magát ukrán állampolgárságúnak valló férfit, aki 18 embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépéséhez.

2022. Június 23. 12:07, csütörtök | Helyi

Határőrség napja - megemlékezés és koszorúzás

Nógrád megye rendőrfőkapitánya és munkatársai a határőrök védőszentjének közeledő napja alkalmából megrendezett megemlékezésen helyezte el a kegyelet virágait a volt határőr igazgatóság épületén lévő emléktáblánál.

2022. Június 22. 13:46, szerda | Helyi

Közlekedésbiztonsági akció - vasúti átjárók

Kérjük, minden esetben tartsák be a vasúti átjárón áthaladás szabályait!