Városlista
2021. október 19, kedd - Nándor

Hírek

2021. Szeptember 17. 10:48, péntek | Helyi
Forrás: police

Őrizetben a drogdíler

Őrizetben a drogdíler

A bátonyterenyei rendőrök egy 34 éves férfi ellen kezdeményeztek eljárást.

Kábítószer kereskedelem bűntett és kábítószer birtoklása vétség megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Bátonyterenyei Rendőrkapitányság egy 34 éves helyi lakossal szemben.

A nyomozás adatai alapján a férfi Bátonyterenyén 2021 májusában, illetve az elmúlt időszakban több alkalommal két ismerőse részére értékesített kábítószert, amely elfogyasztását követően az egyik férfi rosszul lett és kórházi ápolásra szorult.

A rendőrök 2021. szeptember 16-án a délelőtti órákban a férfi bátonyterenyei lakásán kutatást tartottak, amelynek során egy dobozba rejtett nylon tasakba csomagolt bruttó 1.9 gramm sárgás színű kábítószergyanús anyagot találtak meg, amelynek gyorsteszttel történő vizsgálata kábítószer jelenlétét mutatta ki.

A rendőrök a férfit a rendőrkapitányságra előállították, kihallgatták és őrizetbe vették.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Október 18. 12:00, hétfő | Helyi

Eredményes ügyészi fellebbezés a kitartó rabló ügyében

A Balassagyarmati Törvényszék 5 év 6 hónap börtönbüntetésre súlyosította annak a 23 éves salgótarjáni garázda férfi büntetését, aki kirabolta ivócimboráját.

2021. Október 18. 11:22, hétfő | Helyi

Az elmúlt napok balesetei - Nógrád megye

Az elmúlt négy nap eseményei.

2021. Október 15. 12:00, péntek | Helyi

Letartóztatták a körzeti megbízotti irodába betörő férfit

A Balassagyarmati Járási Ügyészség indítványa alapján a nyomozási bíró elrendelte annak a 26 éves őrhalmi férfinak a letartóztatását, aki a rendőrség körzeti megbízotti irodáját törte fel egy társával.

2021. Október 15. 11:02, péntek | Helyi

Ebtartástól eltiltást indítványoz a főügyészség

A Nógrád Megyei Főügyészség keresetet nyújtott be az ebtartástól eltiltás érdekében a Balassagyarmati Törvényszéken az ellen a 41 éves nő ellen, aki kutyájáról nem gondoskodott megfelelően.