Városlista
2024. május 16, csütörtök - Botond, Mózes

Hírek

2013. December 10. 07:30, kedd | Helyi
Forrás: infonograd

Őrizetben a bolti tolvajok

Őrizetben a bolti tolvajok

Salgótarjáni élelmiszerboltból és bevásárló központból próbált a három fiatal különféle árucikket eltulajdonítani.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletére telefonon tett a hét végén az egyik salgótarjáni bevásárló központ biztonsági szolgálatának képviselője, miszerint az üzletben egy fiatal lány kozmetikai cikkeket rejtett el kabátja ujjába és azzal fizetés nélkül akart távozni. Pár perccel később a megyeszékhely egyik élelmiszerboltjából szintén telefonon tett bejelentést a biztonsági őr, mivel két fiatal fiú akart a kereskedelmi egységből élelmiszert eltulajdonítani. A cselekmény közben a biztonsági szolgálat munkatársai a bevásárló központban tetten érték a 22 éves salgótarjáni lányt, illetve az élelmiszerüzletben a 16 és 15 éves fiút. A járőrök a három fiatalt a Salgótarjáni Rendőrkapitányságra előállították, velük szemben a hatóság – őrizetbe vételük mellett – szabálysértési eljárást kezdeményezett.

Címkék: tolvajok

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 16. 15:45, csütörtök | Helyi

Szerbiában elfogtak egy férfit, aki az elnök megölésével fenyegetőzött.

Elfogtak egy zombori férfit csütörtökön, aki a közösségi médiában Aleksandar Vucic köztársasági elnök meggyilkolásával fenyegetőzött - közölte Ivica Dacic belügyminiszter.

2024. Május 16. 09:10, csütörtök | Helyi

Maruzsa Zoltán: idén 200 ezer notebook kerül az iskolákba.

Két éve 120 ezer digitális eszköz beszerzése történt meg, tavaly 140 ezer eszközé, az idén pedig 200 ezer notebook kerül a magyar általános és középiskolákba szerte az országban.

2024. Május 16. 08:54, csütörtök | Helyi

A fenntarthatósághoz és a digitalizációhoz fűződő viszonyról beszélgetett Áder János Kék bolygó podcastok felvétel.

A különböző generációk fenntarthatósághoz és digitalizációhoz fűződő viszonyáról beszélgetett Áder János korábbi köztársasági elnök Kék bolygó című podcastja következő két adásának nyilvános felvételén.

2024. Május 16. 08:21, csütörtök | Helyi

Megállapodással deklarálták az együttműködést.

A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság vezetője, és a Balassagyarmati Fegyház és Börtön parancsnoka egységes szerkezetbe foglalta a két szervezet megújított együttműködési megállapodását.