Városlista
2024. július 17, szerda - Endre, Elek

Hírek

2024. Május 08. 13:00, szerda | Helyi
Forrás: Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Őrizetben a bolti tolvaj!

Őrizetben a bolti tolvaj!

Válogatás nélkül lopott el különféle árucikkeket üzletekből az a salgótarjáni nő, akit a rendőrök őrizetbe vettek.

Többrendbeli, folytatólagosan, üzletszerűen elkövetett lopás vétség és bűntett miatt folytatnak eljárást a salgótarjáni nyomozók az ellen a 49 éves helybeli asszony ellen, aki az elmúlt hónapokban számos, a vármegyeszékhelyen található üzlet kínálatát dézsmálta meg. A fizetés nélkül elvitt termékek között szerepeltek márkás cipők és zoknik, értékes tisztálkodószerek, valamint parfümök, továbbá egyéb értékek is, de nem volt válogatós, bármit ellopott, egy benzinkútról több flakon motorolajat csent el. Az asszony nem tartotta meg a meglovasított árucikkeket, hanem azokat szinte azonnal eladta, és az értük kapott pénzt a megélhetésére költötte. A lopásokkal az üzleteknek több mint 100 000 forint kárt okozott.

A salgótarjáni rendőrök pontot tettek a lopássorozat végére. A nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki az asszonyt, elismerte a bűncselekmények elkövetését. A rendőrök őrizetbe vették.

Tamás- Kovács Andrea r. őrnagy
sajtóreferens

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 17. 17:55, szerda | Helyi

Tolnay Klári

110 éve, 1914-ben ezen a napon született Tolnay Klári – Tolnay Rozália, Rózsi néven. Gyerekkorában Mohorán egy nógrádi kis faluban éltek. Édesapja, Tolnay Lajos a Ganz-Mávag építészmérnökeként örökölte

2024. Július 17. 17:00, szerda | Helyi

A Hold és az Antares együttállása lesz látható szerda este az égbolton.

Szabad szemmel is látható lesz Hold és az Antares csillag együttállása szerda este tíz órától az égbolton - tájékoztatta a Svábhegyi Csillagvizsgáló.

2024. Július 17. 12:00, szerda | Helyi

Uzsgyi, eltoltam.....

Ezt mondta a bátonyterenyei rendőröknek az a 19 éves mátraverebélyi fiatal, aki egy üzlet előtt hagyott elektromos rollert lopott el.

2024. Július 17. 10:25, szerda | Helyi

Az idei júliusi hőhullám csúcsa

Az idei júliusi hőhullám csúcsa 12 fokkal haladja meg az elmúlt évtizedek átlagát. Júliusban erős és elhúzódó hőhullám sújtja Kelet-Európát.