Városlista
2024. május 20, hétfő - Bernát, Felícia

Hírek

2024. Május 08. 13:00, szerda | Helyi
Forrás: Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Őrizetben a bolti tolvaj!

Őrizetben a bolti tolvaj!

Válogatás nélkül lopott el különféle árucikkeket üzletekből az a salgótarjáni nő, akit a rendőrök őrizetbe vettek.

Többrendbeli, folytatólagosan, üzletszerűen elkövetett lopás vétség és bűntett miatt folytatnak eljárást a salgótarjáni nyomozók az ellen a 49 éves helybeli asszony ellen, aki az elmúlt hónapokban számos, a vármegyeszékhelyen található üzlet kínálatát dézsmálta meg. A fizetés nélkül elvitt termékek között szerepeltek márkás cipők és zoknik, értékes tisztálkodószerek, valamint parfümök, továbbá egyéb értékek is, de nem volt válogatós, bármit ellopott, egy benzinkútról több flakon motorolajat csent el. Az asszony nem tartotta meg a meglovasított árucikkeket, hanem azokat szinte azonnal eladta, és az értük kapott pénzt a megélhetésére költötte. A lopásokkal az üzleteknek több mint 100 000 forint kárt okozott.

A salgótarjáni rendőrök pontot tettek a lopássorozat végére. A nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki az asszonyt, elismerte a bűncselekmények elkövetését. A rendőrök őrizetbe vették.

Tamás- Kovács Andrea r. őrnagy
sajtóreferens

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 19. 12:30, vasárnap | Helyi

Hajóbaleset Verőcénél - OMSZ: fej- és kulcscsontsérülést szenvedett a balesetet túlélő férfi.

Kisgéphajó ütközött egy szállodahajóval szombat éjjel a Dunán, Verőce közelében, a balesetben ketten meghaltak, öt embert jelenleg is keresnek - közölte az M1 Híradója vasárnap délelőtt.

2024. Május 19. 09:29, vasárnap | Helyi

Nyitott szertárkapuk!

Május 26-án, vasárnap ismét kinyílnak a tűzoltólaktanyák szertárkapui, hogy gyereknap alkalmából feledhetetlen élményt nyújtsanak kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

2024. Május 19. 09:10, vasárnap | Helyi

Gépjárműtüzek, közlekedési balesetek és viharkárok!

Kigyulladt egy személyautó,Bontási munkálatok közben kigyulladt egy forgalomból kivont személyautó,Ráfutásos balesetet szenvedett két személyautó,Álló gépjárműnek ütközött egy személyautó...

2024. Május 19. 08:58, vasárnap | Helyi

Csíksomlyói búcsú - Csíksomlyói szónok: csak éltető és élő, tevékeny hittel lehet békét teremteni.

Csak éltető és élő, tevékeny hittel lehet békét teremteni ebben a háború sújtotta világban, amikor fizikai, szellemi, lelki háború tör ránk, ezért van szükség a hitben és szeretetben való megújulásra.