Városlista
2024. május 8, szerda - Mihály

Hírek

2017. Február 10. 10:09, péntek | Helyi
Forrás: police

Őrizetben a betörő

Őrizetben a betörő

Nógrádszakáli ingatlanokba tört be egy 20 éves férfi, akit a rendőrök pár órán belül elfogtak.

A rendőrségre 2017. február 9-én 20 óra 8 perckor érkezett a bejelentés, miszerint egy nógrádmegyeri családi ház ablakát és ajtaját ismeretlen személy kifeszítette, a lakás helyiségeit átkutatta és onnan készpénzt, tabletet és hordozható töltőt tulajdonított el.

A rendőrök a helyszíni szemle és az adatgyűjtés alapján rövid időn belül megállapították, hogy a bűncselekmény elkövetésével R. A. 20 éves nógrádszakáli lakos gyanúsítható megalapozottan, akit lakásán elfogtak és a rendőrkapitányságra előállítottak.

A Szécsényi Rendőrkapitányságon a nyomozók a 20 éves férfit lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették és az illetékes ügyészségen előterjesztést tettek az előzetes letartóztatásának indítványozására.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 08. 13:00, szerda | Helyi

Őrizetben a bolti tolvaj!

Válogatás nélkül lopott el különféle árucikkeket üzletekből az a salgótarjáni nő, akit a rendőrök őrizetbe vettek.

2024. Május 08. 12:00, szerda | Helyi

Magyar-Szlovák határmegbízotti értekezlet Nógrád vármegyében

Dr. Somssich Gabriella rendőr dandártábornok a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság vezetője fogadta JUDr. Jozef Levčik ezredest, a Szlovák Köztársaság Besztercebánya Kerületi Határmegbízottját, valamint Ing. Peter Csejtey ezredest a

2024. Május 08. 08:50, szerda | Helyi

Útinform: forgalomkorlátozások lesznek a Tour de Hongrie kerékpáros körverseny miatt.

Forgalomkorlátozásokra kell számítani a Tour de Hongrie kerékpáros körverseny miatt, amely szerdán 12.50 órakor Karcagról indul, és az első napon Hajdú-Bihar és Jász-Nagykun-Szolnok vármegyét érinti - közölte az Útinform.

2024. Május 08. 08:00, szerda | Helyi

Felszakadozik a felhőzet.

Kezdetben többfelé lehet eső, zápor, délen zivatarok is kialakulhatnak, majd a nap második felében egyre kisebb területre korlátozódik a csapadék.