Városlista
2024. július 17, szerda - Endre, Elek

Hírek

2017. Július 10. 12:00, hétfő | Helyi
Forrás: police

Őrizetben a 16 éves fiú

Őrizetben a 16 éves fiú

Egy 16 éves fiút hallgattak ki gyanúsítottként és vettek bűnügyi őrizetbe a salgótarjáni nyomozók.

A rendőrség ügyeletére 2017. július 8-án a délutáni órákban tettek bejelentést, miszerint az egyik salgótarjáni étteremből ismeretlen személy készpénzt akart lopni. Az ismeretlen személyt a helyszín közelében három állampolgár feltartóztatta, majd a rendőrkapitányság épületébe kísérte.

A nyomozás adatai szerint a 16 éves fiú megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy a bejelentést megelőzően nem sokkal az egyik salgótarjáni étterem - őrizetlenül hagyott - kasszájából készpénzt vett magához, azonban cselekménye közben az egyik alkalmazott tetten érte. A fiatalkorú ezt követően a készpénzt eldobta és elmenekült a helyszínről.

A nyomozás adatai alapján a fiatalkorú megalapozottan gyanúsítható továbbá azzal is, hogy 2017. május 13. és május 24. között három salgótarjáni üzletből - ruházatába rejtve - különböző kozmetikai termékeket tulajdonított el, továbbá, hogy 2017. július 6-án a ságújfalui gyermekotthonból egy mobiltelefont és különböző ruhaneműket lopott el.

A 16 éves fiút a salgótarjáni nyomozók 5 rendbeli lopás vétség megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki és bűnügyi őrizetbe vették.

Képünk illusztráció.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 17. 08:38, szerda | Helyi

A Hold és az Antares együttállása lesz látható szerda este az égbolton.

Szabad szemmel is látható lesz Hold és az Antares csillag együttállása szerda este tíz órától az égbolton - tájékoztatta a Svábhegyi Csillagvizsgáló.

2024. Július 17. 08:24, szerda | Helyi

Lakástűzzel indult a hét.

A betongyám felett eltört és veszélyesen megdőlt egy villanyoszlop,Tűz ütött ki egy családi házban,Kétszer adtak munkát a korábbi vihar során lehasadt faágak a Nógrád vármegyei tűzoltóknak.

2024. Július 17. 08:15, szerda | Helyi

Tetőzik a hőség!!!

Egy legyengült hidegfront érhet el minket, emiatt egy árnyalattal mérséklődhet a forróság, de még 30 és 39 fok között alakulnak a maximumok.

2024. Július 17. 08:00, szerda | Helyi

Tűzgyújtási tilalom!!!

A tűzgyújtási tilalommal kapcsolatos legfontosabb tudnivalók, továbbá az erdőterületen és a szabadban történő tűzgyújtás szabályai az alábbiakban olvashatóak.