Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2013. Július 25. 08:00, csütörtök | Helyi
Forrás: infonograd

Őrizetbe vették a rablót

Őrizetbe vették a rablót

Mobiltelefont csavart ki egy nő kezéből a rabló.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya rablás bűntett elkövetése miatt folytat büntetőeljárást D. Ottó 22 éves somoskőújfalui lakos ellen.
D. Ottó megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2013. július 15-én egy Somoskőújfaluban lévő lakásban nő ismerősét, aki postai alkalmazottként küldeményt kézbesített részére, többször felszólította, hogy a telefonját adja át neki. Miután a hölgy ennek nem tett eleget, D. Ottó a mobiltelefont elvette tőle úgy, hogy a sértett kezét – melyben a készülék volt- háta mögül előrehúzta és kicsavarta. Ennek
következtében a nő megsérült.
D. Ottót a rendőrök 2013. július 20-án elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, ahol rablás bűntett elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A házkutatás során a rendőrök megtalálták az eltulajdonított telefont. A férfit őrizetbe vették a nyomozók.
A hatóság előterjesztéssel élt az ügyészség felé a gyanúsított előzetes letartóztatásának indítványozására.

Címkék: rabló

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 08:15, szombat | Helyi

Ismét megrendezik a járműipari kiállítást Esztergomban.

Az idén 7. alkalommal nyílik meg a járműipari kiállítás Esztergomban: az Akkor és Most Jármű Expo április 27-28-án a Nagy Duna sétányon várja az érdeklődőket.

2024. Április 27. 08:00, szombat | Helyi

Egyre melegebb lesz hétvégén.

Sokat fog süt majd a nap, az időnként megjelenő felhőkből északon és keleten, valamint délután nyugaton, délnyugaton elszórtan egy-egy futó zápor, zivatar még kialakulhat.

2024. Április 27. 06:34, szombat | Helyi

Milliárdosok versenyeznek a TikTok megvásárlásáért, de hiába

Egy maroknyi amerikai pénzügyi és technológiai mágnás több milliárdos ajánlatra készül a TikTok megvásárlására, miután Joe Biden elnök aláírta azt a törvényt,

2024. Április 27. 06:24, szombat | Helyi

Székkel támadt a tanárjára egy diák

Brutális, ami ebben a magyar iskolában történt: székkel támadt a tanárjára egy diák