Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2015. Szeptember 24. 10:30, csütörtök | Helyi
Forrás: police

Őrizetbe vették a bujáki betörőt

Őrizetbe vették a bujáki betörőt

A hatóság kezdeményezte a 20 éves férfi előzetes letartóztatását.

A Pásztói Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás bűntett elkövetésének meglapozott gyanúja miatt indított eljárást R. Imre 20 éves bujáki lakos ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján a férfi 2015. augusztus 6. és 2015. szeptember 9. közötti időben egy bujáki családi ház ablakát benyomta, oda bement és onnan különféle háztartási és elektronikai eszközöket, valamint kézi szerszámgépeket tulajdonított el. R. Imre lakóhelyén végrehajtott házkutatáson a nyomozók az eltulajdonított tárgyak egy részét megtalálták és lefoglalták. A férfit a rendőrök a rendőrkapitányság épületébe előállították és gyanúsítottként hallgatták ki, majd bűnügyi őrizetbe vették. A nyomozók kezdeményezték a gyanúsított előzetes letartóztatását az illetékes ügyészségen.

A Pásztói Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya az eljárást szakértők bevonásával folytatja, egyben vizsgálja, hogy további hasonló jellegű bűncselekmények elkövetésével a 20 éves férfi összefüggésbe hozható-e.

Címkék: betörés, Buják, lopás

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 14:21, kedd | Helyi

Tombolt, lopott, bálba mégsem jutott!

Jármű önkényes elvétele, garázdaság, rongálás és lopás miatt is felelnie kell annak a rimóci lakosnak, akit a napokban fogtak el és vettek őrizetbe a szécsényi rendőrök.

2024. Július 16. 11:00, kedd | Helyi

Legyél te is iskolaőr!

Várjuk a jelentkezőket Nógrád vármegyében.

2024. Július 16. 10:58, kedd | Helyi

A LEGJOBB ÖT TV bemondó - Ön melyiküket kedvelte a legjobban?

5 magyar TV bemondó, akiket szívesen látnánk ma is a képernyőn. Ma már nincsenek tv bemondók, legalábbis a szó klasszikus értelmében. A televíziózás hőskorából hoztunk 5 legendát,

2024. Július 16. 09:19, kedd | Helyi

Az MVM Mobiliti átadta első nagy teljesítményű töltőállomását.

Az MVM Mobiliti Törökbálinton átadta első 600 kilowatt összteljesítményű töltőállomását, amelyet európai uniós támogatásból valósított meg - közölte az ország legnagyobb e-töltő-hálózatát működtető MVM Mobiliti Kft.