Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2015. Szeptember 24. 10:30, csütörtök | Helyi
Forrás: police

Őrizetbe vették a bujáki betörőt

Őrizetbe vették a bujáki betörőt

A hatóság kezdeményezte a 20 éves férfi előzetes letartóztatását.

A Pásztói Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás bűntett elkövetésének meglapozott gyanúja miatt indított eljárást R. Imre 20 éves bujáki lakos ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján a férfi 2015. augusztus 6. és 2015. szeptember 9. közötti időben egy bujáki családi ház ablakát benyomta, oda bement és onnan különféle háztartási és elektronikai eszközöket, valamint kézi szerszámgépeket tulajdonított el. R. Imre lakóhelyén végrehajtott házkutatáson a nyomozók az eltulajdonított tárgyak egy részét megtalálták és lefoglalták. A férfit a rendőrök a rendőrkapitányság épületébe előállították és gyanúsítottként hallgatták ki, majd bűnügyi őrizetbe vették. A nyomozók kezdeményezték a gyanúsított előzetes letartóztatását az illetékes ügyészségen.

A Pásztói Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya az eljárást szakértők bevonásával folytatja, egyben vizsgálja, hogy további hasonló jellegű bűncselekmények elkövetésével a 20 éves férfi összefüggésbe hozható-e.

Címkék: betörés, Buják, lopás

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 12:12, péntek | Helyi

Összehangolt csapás a drogkereskedőkre!!!

Kábítószerdílereket iktattak ki a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság felderítői, 4 fő őrizetbe került.

2024. Május 03. 08:58, péntek | Helyi

MVM: júliusban egységesíti ügyfélkiszolgálását az MVM Next, az ügyfeleknek nincs teendőjük.

Az ügyfélkiszolgálás egységesítése érdekében az MVM Csoport tulajdonában álló E.ON Áramszolgáltató Kft. beolvad az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt.-be.

2024. Május 03. 08:00, péntek | Helyi

Szeles, nyárias idő.

Erősen felhős lesz az ég, és sokfelé számíthatunk esőre, záporra, zivatarra, helyenként ismét előfordulhatnak hevesebb gócok.

2024. Május 03. 07:02, péntek | Helyi

A magyar állami frankhamisítás, amellyel Franciaországot akartuk büntetni Trianonért

Egy évszázaddal ezelőtt az volt a hazafi, aki bűnözött. Aki nemzetközi botrányba sodorta hazáját a legmagasabbrangú politikusok tudtával. A hazaáruló bitangok pedig azok voltak,