Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2023. December 09. 12:00, szombat | Sport
Forrás: MOTORSPORT HUNGARY

Óriásgaléria: így zajlott a 2023-as FIA díjátadó gála.

Óriásgaléria: így zajlott a 2023-as FIA díjátadó gála.

Tegnap este hivatalosan is véget ért a szezon azzal, hogy sor került az FIA év végi díjátadó gálájára, amelynek történéseit itt tudjátok megnézni.

Tegnap este Bakuban rendezték az FIA éves díjátadó gáláját, amelyen a Forma-1, a Forma-2, a Forma-3, a Formula E, a WRC, a WRX legjobbjai mellett a Kamion Európa-bajnok Kiss Norbertet is díjazták.

A Mercedes versenyzője, Lewis Hamilton is tiszteletét tette az FIA díjátadó gáláján, amelyen a Red Bullról és Max Verstappenről is szót ejtett.

Tegnap került sor az FIA 2023-as díjátadó gálájára, ahol az F1-ből az egyéni bajnokság első három helyezettje, azaz Max Verstappen, Sergio Perez és Lewis Hamilton vett részt, míg a konstruktőri bajnokot Christian Horner képviselte, az év újonca pedig Oscar Piastri lett.

A Mercedes-pilóta Hamilton a díja átvételekor a Red Bull Racing csapatát és Verstappent méltatta, valamint kijelentette, hisz abban, hogy a Mercedes be tudja érni az osztrák istállót: „Nagy gratuláció jár a Red Bullnak, Maxnak és Checónak, elképesztő munkát végeztek idén. Max hibátlan volt, és a csapat nagyon magasra emelte a lécet. Sok munka vár ránk, hogy behozzuk a lemaradásunkat, de őszintén hiszek benne, hogy sikerülni fog” – mondta a hétszeres világbajnok.

Az F1-ből a top 3, azaz Verstappen, Perez és Hamilton, valamint az év újonca, Piastri vett részt a gálán, illetve a konstruktőri bajnok csapatfőnök Christian Horner, az év akciója díjat nyerő Alonso pedig videóüzenetben köszönt be.

Az FIA díjátadó gáláján találkozott a Kamion Európa-bajnok Kiss Norbert Max Verstappennel és Christian Hornerrel, és a közös kép sem maradt el.Miután Kiss Norbert idén megszerezte a negyedik kamion-Európa-bajnoki címét, meghívást kapott az FIA díjátadó gálájára, ahol találkozott Max Verstappennel és Christian Hornerrel is.

A magyar pilóta közös képet is készített a holland versenyzővel és a brit csapatfőnökkel, amelyhez egyszerűen csak ennyi kommentárt fűzött az Instagram-oldalán: „A Bajnokok.”

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 06. 09:47, hétfő | Sport

Két magyar a top 50-ben a tenisz-világranglistán, Marozsán újabb karriercsúcsa

A 36. helyen álló Marozsán Fábián és az 50. Fucsovics Márton révén két magyar is tagja a top 50-nek a férfi teniszezők legfrissebb, hétfőn kiadott világranglistáján.

2024. Május 06. 07:54, hétfő | Sport

A 125 éves Ferencváros gólrekordot döntött a Debrecen ellen

A bajnok és kupadöntős Ferencváros 5-1-re legyőzte a vendég Debrecent a labdarúgó OTP Bank Liga 31. fordulójának vasárnapi zárómérkőzésén.

2024. Május 06. 07:53, hétfő | Sport

Miami Nagydíj - Pályafutása első sikerét aratta Lando Norris

Lando Norris, a McLaren brit versenyzője nyerte a vasárnapi Forma-1-es Miami Nagydíjat, ezzel pályafutása 110. futamán az első győzelmét aratta.