Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2013. Július 25. 12:00, csütörtök | Helyi
Forrás: infonograd

Öregfiúk labdarúgó tornát rendeztek Balassagyarmaton

Öregfiúk labdarúgó tornát rendeztek Balassagyarmaton

Hagyományteremtő szándékkal rendezett meghívásos öregfiúk labdarúgó tornát Balassagyarmaton az MLSZ Nógrád Megyei Igazgatósága a 34. életévüket már betöltött öregfiúk részére.

Az igazgatóság ez év őszétől mindenképpen szeretne megyénkben is elindítani az öregfiú korosztály számára egy szervezett bajnokságot, melynek versenykiírás-tervezete már elkészült. Az új versenyrendszer elindítását célozta meg az igazgatóság egy torna rendszerű programmal, melyre előzetesen hat csapatot hívott meg. Ezek közül négy fogadta el a meghívást, az SBTC, a BSE, a Rétság és a Nagyoroszi csapata. A körmérkőzéses rendszerben lebonyolított tornán nagy volt a küzdelem minden mérkőzésen, és izgalmakban sem volt hiány, s végül a balassagyarmati csapat végzett az élen. A találkozók végeredményei: BSE – Nagyoroszi 4–1, SBTC – Rétság 6–0, BSE – Rétság 7–0, SBTC – Nagyoroszi 6–0, SBTC – BSE 0–3.

Forrás: radiofocus.hu

Címkék: öregfiúk

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 08:15, szombat | Helyi

Ismét megrendezik a járműipari kiállítást Esztergomban.

Az idén 7. alkalommal nyílik meg a járműipari kiállítás Esztergomban: az Akkor és Most Jármű Expo április 27-28-án a Nagy Duna sétányon várja az érdeklődőket.

2024. Április 27. 08:00, szombat | Helyi

Egyre melegebb lesz hétvégén.

Sokat fog süt majd a nap, az időnként megjelenő felhőkből északon és keleten, valamint délután nyugaton, délnyugaton elszórtan egy-egy futó zápor, zivatar még kialakulhat.

2024. Április 27. 06:34, szombat | Helyi

Milliárdosok versenyeznek a TikTok megvásárlásáért, de hiába

Egy maroknyi amerikai pénzügyi és technológiai mágnás több milliárdos ajánlatra készül a TikTok megvásárlására, miután Joe Biden elnök aláírta azt a törvényt,

2024. Április 27. 06:24, szombat | Helyi

Székkel támadt a tanárjára egy diák

Brutális, ami ebben a magyar iskolában történt: székkel támadt a tanárjára egy diák