Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2013. Július 25. 12:00, csütörtök | Helyi
Forrás: infonograd

Öregfiúk labdarúgó tornát rendeztek Balassagyarmaton

Öregfiúk labdarúgó tornát rendeztek Balassagyarmaton

Hagyományteremtő szándékkal rendezett meghívásos öregfiúk labdarúgó tornát Balassagyarmaton az MLSZ Nógrád Megyei Igazgatósága a 34. életévüket már betöltött öregfiúk részére.

Az igazgatóság ez év őszétől mindenképpen szeretne megyénkben is elindítani az öregfiú korosztály számára egy szervezett bajnokságot, melynek versenykiírás-tervezete már elkészült. Az új versenyrendszer elindítását célozta meg az igazgatóság egy torna rendszerű programmal, melyre előzetesen hat csapatot hívott meg. Ezek közül négy fogadta el a meghívást, az SBTC, a BSE, a Rétság és a Nagyoroszi csapata. A körmérkőzéses rendszerben lebonyolított tornán nagy volt a küzdelem minden mérkőzésen, és izgalmakban sem volt hiány, s végül a balassagyarmati csapat végzett az élen. A találkozók végeredményei: BSE – Nagyoroszi 4–1, SBTC – Rétság 6–0, BSE – Rétság 7–0, SBTC – Nagyoroszi 6–0, SBTC – BSE 0–3.

Forrás: radiofocus.hu

Címkék: öregfiúk

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 14:21, kedd | Helyi

Tombolt, lopott, bálba mégsem jutott!

Jármű önkényes elvétele, garázdaság, rongálás és lopás miatt is felelnie kell annak a rimóci lakosnak, akit a napokban fogtak el és vettek őrizetbe a szécsényi rendőrök.

2024. Július 16. 11:00, kedd | Helyi

Legyél te is iskolaőr!

Várjuk a jelentkezőket Nógrád vármegyében.

2024. Július 16. 10:58, kedd | Helyi

A LEGJOBB ÖT TV bemondó - Ön melyiküket kedvelte a legjobban?

5 magyar TV bemondó, akiket szívesen látnánk ma is a képernyőn. Ma már nincsenek tv bemondók, legalábbis a szó klasszikus értelmében. A televíziózás hőskorából hoztunk 5 legendát,

2024. Július 16. 09:19, kedd | Helyi

Az MVM Mobiliti átadta első nagy teljesítményű töltőállomását.

Az MVM Mobiliti Törökbálinton átadta első 600 kilowatt összteljesítményű töltőállomását, amelyet európai uniós támogatásból valósított meg - közölte az ország legnagyobb e-töltő-hálózatát működtető MVM Mobiliti Kft.