Városlista
2024. október 23, szerda - Gyöngyi

Hírek

2024. Június 14. 11:35, péntek | Helyi
Forrás: Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Online árult bájak!!!

Online árult bájak!!!

A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság üzletszerűen elkövetett kerítés bűntett miatt folytat eljárást egy 33 éves férfi ellen, aki nemcsak élettársát, hanem más nőket is közvetített szexuális szolgáltatások céljából.

Az érsekvadkerti lakos anyagi haszonszerzés céljából két éve regisztrálta élettársát egy társkereső oldalra, és szexuális tevékenységre ajánlotta fel. A nő mellett más prostituáltaknak is szervezett találkozókat a kuncsaftokkal. A vármegye határát átlépve a tiltott tevékenységet még Vácott is folytatta, ahol a szolgálatatásokat igénybe vevők olykor bódító hatású anyaggal fizettek, illetve az ő és a nők szállításában segédkező embereknek fizetségként a prostituáltak szolgálatait ajánlotta fel. A férfi a bűnös tevékenységből befolyt összegekből biztosította a megélhetését.

A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztályának munkatársai véget vetettek a nők további kihasználásának. A férfit elfogták, előállították és gyanúsítottként kihallgatták, beismerte tettét. A hatóság tagjai kezdeményezték az érsekvadkerti lakos letartóztatását, amelyet a bíróság június 13-án elrendelt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Október 22. 07:13, kedd | Helyi

1956 - Forradalom és megtorlás Salgótarjánban. Salgótarján a kádári megtorlás brutalitásának lett a szimbóluma.

„Vegyétek tudomásul, hogy ti nem forradalmárok vagytok, hanem piszkos, rohadt ellenforradalmárok. Mától kezdve nem tárgyalunk veletek, mától kezdve lövünk! És takarodjatok innen addig, amíg takarodhattok.”

2024. Október 21. 09:25, hétfő | Helyi

TÖKFARAGÓ VERSENY ÉS HALLOWEEN ÜNNEPSÉG, 25-ÉN, ZAGYVAPÁLFALVÁN!

Már most írd be a naptárba és várunk a Laposban! Kedves Pálfalvaiak, barátaink és minden kedves érdeklődő! Ne hagyd ki Pálfalva egyik legvidámabb és legkreatívabb eseményét!

2024. Október 18. 22:17, péntek | Helyi

Hogyan hódították meg a japán sportautók a világot?

Japánban a kilencvenes évek közepére a legnagyobb márkák már hármasával-négyesével kínálták a sportautóikat, hogy mindenki találjon a pénztárcájához megfelelő alternatívát.

2024. Október 14. 07:17, hétfő | Helyi

A lapát nélküli, tetőre szerelhető szélturbinák

A nap- és a szélenergia jól kiegészítik egymást, hiszen az egyik nyáron, a másik pedig inkább télen áll nagyobb mértékben rendelkezésre, ezért a két technológiát kombináló hibrid erőművek