Városlista
2024. július 21, vasárnap - Dániel

Hírek

2024. Június 14. 11:35, péntek | Helyi
Forrás: Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Online árult bájak!!!

Online árult bájak!!!

A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság üzletszerűen elkövetett kerítés bűntett miatt folytat eljárást egy 33 éves férfi ellen, aki nemcsak élettársát, hanem más nőket is közvetített szexuális szolgáltatások céljából.

Az érsekvadkerti lakos anyagi haszonszerzés céljából két éve regisztrálta élettársát egy társkereső oldalra, és szexuális tevékenységre ajánlotta fel. A nő mellett más prostituáltaknak is szervezett találkozókat a kuncsaftokkal. A vármegye határát átlépve a tiltott tevékenységet még Vácott is folytatta, ahol a szolgálatatásokat igénybe vevők olykor bódító hatású anyaggal fizettek, illetve az ő és a nők szállításában segédkező embereknek fizetségként a prostituáltak szolgálatait ajánlotta fel. A férfi a bűnös tevékenységből befolyt összegekből biztosította a megélhetését.

A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztályának munkatársai véget vetettek a nők további kihasználásának. A férfit elfogták, előállították és gyanúsítottként kihallgatták, beismerte tettét. A hatóság tagjai kezdeményezték az érsekvadkerti lakos letartóztatását, amelyet a bíróság június 13-án elrendelt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 21. 08:50, vasárnap | Helyi

Palóc Búcsú és Folkfesztivál Balassagyarmaton.

A hagyományos palóc búcsút rendezik meg a hétvégén folkfesztivállal színesítve a Nógrád vármegyei Balassagyarmaton.

2024. Július 21. 08:39, vasárnap | Helyi

Pollenhelyzet - Hamarosan kezdődik a parlagfűszezon!!!

A parlagfű pollenkoncentrációja várhatóan július utolsó hétvégéjén több helyen is elérheti a tüneteket okozó szintet, az allergiás tünetek erősségének mérséklése érdekében a Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Közpo

2024. Július 21. 08:26, vasárnap | Helyi

Mérséklődik, de marad a hőségriasztás!!!

Az országos tisztifőorvos a HungaroMet Magyar Meteorológiai Szolgáltató Nonprofit Zrt. előrejelzése alapján.

2024. Július 21. 08:15, vasárnap | Helyi

Meleg idő, helyenként zápor, zivatar.

Reggel még keleten, délkeleten eshet, majd napközben sok napsütés várható.