Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2023. Május 19. 09:09, péntek | Belföld
Forrás: Rendőrség

Öngyilkos akart lenni egy fiatal nő a veszprémi völgyhídon, a rendőrök mentették meg

Öngyilkos akart lenni egy fiatal nő a veszprémi völgyhídon, a rendőrök mentették meg

A rendőrnő a szakadék felé rohanó lányt karjánál fogva rántotta vissza.

A rendőrségre 2023. május 17-én 17 óra 5 perckor érkezett lakossági bejelentés, hogy Veszprémben, a Szent István Völgyhídnál egy nő önkezűleg akar véget vetni életének, a mélybe akar ugrani.

A gépkocsizó járőrök a híd felé gyalogosan közlekedő lányt meg akarták állítani, aki a rendőröket meglátva és meghallva elfutott előlük. Cserháti Rebeka Hajnalka rendőr őrmester a járőrautóból kiszállva a kőfal végénél lévő ösvény irányába futott a lány után, míg Vig József rendőr zászlós autóval próbálta egy másik útvonalról elérni a fiatalt.

A rendőrnő a szakadék felé szaladó lányt utolérte, és határozott fellépéssel karjánál fogva visszahúzva megakadályozta őt abban, hogy végzetes lépésre szánja el magát. A járőrnő folyamatosan szóval tartotta a lányt, igyekezett megnyugtatni, majd gyalogosan a rendőrautó irányába kísérte, ahol már a járőrtárs is segítséget nyújtott. A hűvös időjárásra tekintettel a szolgálati gépkocsiba ültették a fiatalt, majd a helyszínre érkező mentőknek átadták, akik őt kórházba szállították.

Fotó: Wikipedia

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 08:15, kedd | Belföld

Ötven tartalékos kezdi meg az alapkiképzést Szentendrén

Mintegy ötven fiatal kezdi meg hétfőn az egységes alapkiképzést a szentendrei Görgey Artúr laktanyában - mondta el a közmédiának Huszár Ferenc ezredes hétfőn a helyszínen.

2024. Július 16. 08:14, kedd | Belföld

Tizenhat vármegyében és 6 budapesti kerületben irtják a szúnyogokat a héten

Tizenhat vármegye négyszáznegyvennégy településén és Budapest hat kerületében lesz a héten szúnyoggyérítés - tájékoztatta az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) hétfőn az MTI-t.

2024. Július 16. 08:09, kedd | Belföld

Idén is számos útszakasz újul meg a Magyar Falu Program keretében

Tízmilliárd forintból folytatódik országszerte a mellékutak állapotának javítása - közölte a Miniszterelnökség hétfőn az MTI-vel.