Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2019. November 16. 05:00, szombat | Kék hírek
Forrás: mti - illusztráció: pixabay

Olaszországban fogták el a mórahalmi ékszerrablás másik feltételezett tettesét

Olaszországban fogták el a mórahalmi ékszerrablás másik feltételezett tettesét

Olaszországban fogták el és csütörtökön átadták a magyar hatóságoknak azt a szerb férfit, aki a gyanú szerint társával 2015 nyarán kirabolt egy mórahalmi ékszerüzletet

- tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője pénteken az MTI-t. Szabó Szilvia elmondta, 2015. július 21-én késő délután két férfi rontott rá a homokháti kisvárosban egy ékszerbolt alkalmazottjára. A nőt megkötözték, majd több mint 30 millió forint értékű ékszerrel és készpénzzel elmenekültek a helyszínről.

A Szegedi Rendőrkapitányság nyomozói az ügyben a Nemzeti Szakértői és Kutató Központ Genetikai Szakértői Intézetével együttműködve az idén június 17-én elfogtak egy szerb állampolgárt. Társát az olasz igazságügyi szervekkel együttműködve azonosították, majd Olaszországban fogták el; a szintén szerb állampolgárságú férfit csütörtökön adták át a magyar hatóságoknak - tudatta a százados.

A férfiak ellen jelentős értékre elkövetett rablás és a személyi szabadság megsértése bűntett gyanúja miatt indult eljárás.

A rendőrség a most elfogott 39 éves gyanúsítottat őrizetbe vette és kezdeményezte a letartóztatását.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 07:45, kedd | Kék hírek

A rendőrség szerint nem olyan aggasztóak a közállapotok Kerepes környékén, ahogy az a közösségi médiában megjelenik

Torzítják a valós képet azok a - közösségi médiában megjelent - híradások, amelyek a gödöllői HÉV vonalán az utóbbi időben kialakult közállapotokról tudósítanak

2024. Július 15. 08:01, hétfő | Kék hírek

Balatonba fulladt egy külföldi fiatal szombaton

Vizibiciklivel fürdőző külföldi fiatal fulladt szombaton a Balatonba Siófoknál - tájékoztatta a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata vasárnap az MTI-t.

2024. Július 13. 08:36, szombat | Kék hírek

A Balatonba fulladt egy fiatal férfi

Holttestet találtak a vízimentők a Balatonban, Révfülöpön pénteken.

2024. Július 12. 20:16, péntek | Kék hírek

Idén is kérjük az autósokat

ÓVATOSAN, FIGYELMESEN KÖZLEKEDJENEK! Július második felétől augusztus közepéig tart legnagyobb állományú és legelterjedtebb nagyvadfajunk, az őz párzása.