Városlista
2024. július 18, csütörtök - Frigyes

Hírek

2023. Szeptember 22. 16:33, péntek | Belföld
Forrás: Oláh Szandra/Virág Péter/RTL/TV2/András Farkas

Oláh Szandra - Salgótarján. Új videoklip szeptember 25-én!

Oláh Szandra - Salgótarján. Új videoklip szeptember 25-én!

Szandra, aki egykor az ismert X-faktor tehetségkutató műsorban szereplő Speranta csapat tagja volt. Szandra tehetségével és szenvedélyével hívta fel magára a figyelmet, amikor a Speranta együttesben énekelt.

Sziasztok, a nevem Oláh Szandra, 21 éves vagyok, és Salgótarjánban élek.

Pályafutásom kezdetén számos kihívással kellett szembenéznem, azonban az évek során sikerült rengeteg értékes élményt és tapasztalatot is szereznem.
Minden, ami számomra pozitív hatással hatott rám az a zeneiskolában kezdődött, ahova apukám íratott be, és ahol az éneklést, a zongora játékot és a színjátszást is tanultam.

NE DUMÁLJ - ÚJ START TEHETSÉGTÁBOR 2019 / András Farkas

Közben pedig szenvedéllyel követtem a televíziós műsorokat, és gyakran álmodoztam arról, hogy egyszer én is részt vehetek bennük.
Először a "Kicsi óriások" versenyben próbáltam ki magam, amikor 13 éves voltam. Bár bejutottam az élő showba, később kiestem, de ennek ellenére rengeteg tapasztalatot szereztem, és ebben az időszakban szerettem meg a színpadi fellépéseket.

Egy évvel később már az "X-Faktor" műsorban tűntem fel, ahol egészen a Mentorházig jutottam.

A televízió mellett lehetőségem nyílt színházi produkciókban is részt venni.A Nemzeti Színházban a "Somnakaj" című színdarabban játszottam, ahol pedig volt szerencsém megismerkedni a Speranta zenekarral.
Azonban bár szerepeltem velük egy televíziós műsorban, sajnos nem éreztem, hogy ez lenne az én utam.

A "Sztárban sztár leszek" című műsorban is részt vettem egy évvel ezelőtt, de igazából a lelki fejlődésem fontosabb volt ebben az időszakban számomra.
Most, 21 évesen, úgy érzem, még rengeteg lehetőség áll előttem, és ezért mindent megfogok tenni, ami csak tőlem telik.

Ezt követően egy olyan projektben volt szerencsém részt venni, amelyért a mai napig hálás vagyok. Mindig is szerettem volna saját dalt, és @Virág Péter ( https://www.facebook.com/virag.chris) (A managerem) segített megvalósítani ezt az álmot.
A Rengeteg munkán kívül legalább ugyanannyit időt is fektettünk bele ebbe a projektbe.

A dalomat Csonka Andreas volt az, aki megírta, és ő rendezte a videoklipet is.

Hálás vagyok a sok munkáért neki is, hiszen időt és energiát nem kímélve segített nekem, hogy minél jobban illeszkedjen a saját dalom hozzám.
Hiszem, hogy ez csak a kezdet, és közösen elérhetünk nagy sikereket. Nagyon remélem, hogy élvezni fogjátok az új dalomat, és majd további munkáimat.

A dal promója az alábbi linken érhető el a Facebook oldalamon: https://www.facebook.com/szandra.official/

A teljes videoklip várható megjelenési ideje pedig: 09.25

Köszönöm, ha az alábbi linken keresztül feliratkozol a Facebook oldalamra. Köszönöm mindazoknak, akik bizalmat szavaznak nekem!

Oláh Szandra

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 18. 07:51, csütörtök | Belföld

Másodfokú hőségriasztás lép életbe péntektől vasárnapig

Meghosszabbítja, de harmadfokról másodfokra módosítja a hőségriasztást az ország egész területén az országos tisztifőorvos péntektől vasárnap éjfélig

2024. Július 18. 07:48, csütörtök | Belföld

Bemutatták a Ganz elektromos midibuszát

Bemutatták szerdán Budapesten a cseh-magyar koprodukcióban készült GANZ-SOR EBN8 nevű elektromos midibusz prototípusát - közölte a magyar gyártó az MTI-vel.

2024. Július 17. 08:00, szerda | Belföld

Maruzsa Zoltán: a tanévkezdésre minden iskolában ott lesznek a tankönyvek

A megrendelt tankönyvek gyártása a napokban fejeződik be a debreceni Alföldi Nyomdában, a tanévkezdésre minden iskolában ott lesznek a tankönyvek - közölte a Belügyminisztérium köznevelési államtitkára sajtótájékoztatón kedden.