Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2013. Július 24. 08:00, szerda | Helyi
Forrás: infonograd

Oláh Gergő szereti a nyereményautóját

Oláh Gergő szereti a nyereményautóját

Oláh Gergő amióta átvette nyereményautóját, tele van izgalommal. Minden nap megnézi a gyönyörű crossovert. Alig várja, hogy jogosítványa legyen és a kormány mögé üljön.

- Nagyon örülök, mert a KRESZ-vizsgám elsőre sikerült, bár azt sem tagadom, hogy rengeteget tanultam, semmiképpen sem szerettem volna csődöt mondani az első megmérettetésen - meséli az X-Faktor harmadik szériájának nyertese, aki a forgalomtól egyáltalán nem tart.
- Annak idején, amikor még vidéken éltünk, édesapám sokszor tanított vezetni, szóval remélem ez is rendben lesz. Nagyon ösztönöz az autó, ami egyébként egy őrzött parkolóban vár rám. Minden nap beleülök, bekapcsolom a rádiót, és elképzelem, hogy nagyon rövid idő múlva már elindulhatok ezzel a szuper járművel, ami az egész családom életét megkönnyíti majd. Tele vagyok izgalommal, mint egy kisfiú, és számolom a napokat, hogy mikor válik valóra az egyik álmom - hangsúlyozza Oláh Gergő, akire nyáron rengeteg szabadtéri fellépés vár és készül már a második saját dala is.

Forrás: stop.hu

Címkék: oláh gergő

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 08:15, szombat | Helyi

Ismét megrendezik a járműipari kiállítást Esztergomban.

Az idén 7. alkalommal nyílik meg a járműipari kiállítás Esztergomban: az Akkor és Most Jármű Expo április 27-28-án a Nagy Duna sétányon várja az érdeklődőket.

2024. Április 27. 08:00, szombat | Helyi

Egyre melegebb lesz hétvégén.

Sokat fog süt majd a nap, az időnként megjelenő felhőkből északon és keleten, valamint délután nyugaton, délnyugaton elszórtan egy-egy futó zápor, zivatar még kialakulhat.

2024. Április 27. 06:34, szombat | Helyi

Milliárdosok versenyeznek a TikTok megvásárlásáért, de hiába

Egy maroknyi amerikai pénzügyi és technológiai mágnás több milliárdos ajánlatra készül a TikTok megvásárlására, miután Joe Biden elnök aláírta azt a törvényt,

2024. Április 27. 06:24, szombat | Helyi

Székkel támadt a tanárjára egy diák

Brutális, ami ebben a magyar iskolában történt: székkel támadt a tanárjára egy diák