Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2013. Január 19. 15:00, szombat | Helyi
Forrás: infonograd

Oláh Gergő nem rokona Győzikének

Oláh Gergő nem rokona Győzikének

Oláh Gergő családfája egyre terebélyesedik.

Gáspár Győző azt állítja, hogy unokatestvérek és sérelmezi, hogy hiába hívta meg karácsonyi ebédre az X-Faktor győztesét, ő még csak válaszra sem méltatta. Az énekes másként emlékszik a történtekre.
- Azt beszéltük meg, hogy még ránk csörög, hogy egyeztessünk, de nem hívott. Elmentem volna, de nem keresett. Ennek ellenére nagyon szívesen barátkozom Győzivel - mondta a Hír24-nek Oláh Gergő, aki nem tud arról, hogy bármilyen rokoni szálak összekötnék a Romantic egykori frontemberével.
- Győzike nem a rokonom. Köszönöm neki, hogy ennyire sokat biztatott és támogatott, de én tényleg nem tudok arról, hogy közös őseink lennének. Ez lehet, hogy rosszul esik neki, de nekem anyukám, apukám és a mamáim sem mondták, hogy valamilyen kapcsolat lenne közöttünk. Viszont Gáspár Laci és Radics Gigi biztosan a rokonaim, még ha távoliak is - szögezi le Oláh Gergő.

Címkék: győzike

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 14:21, kedd | Helyi

Tombolt, lopott, bálba mégsem jutott!

Jármű önkényes elvétele, garázdaság, rongálás és lopás miatt is felelnie kell annak a rimóci lakosnak, akit a napokban fogtak el és vettek őrizetbe a szécsényi rendőrök.

2024. Július 16. 11:00, kedd | Helyi

Legyél te is iskolaőr!

Várjuk a jelentkezőket Nógrád vármegyében.

2024. Július 16. 10:58, kedd | Helyi

A LEGJOBB ÖT TV bemondó - Ön melyiküket kedvelte a legjobban?

5 magyar TV bemondó, akiket szívesen látnánk ma is a képernyőn. Ma már nincsenek tv bemondók, legalábbis a szó klasszikus értelmében. A televíziózás hőskorából hoztunk 5 legendát,

2024. Július 16. 09:19, kedd | Helyi

Az MVM Mobiliti átadta első nagy teljesítményű töltőállomását.

Az MVM Mobiliti Törökbálinton átadta első 600 kilowatt összteljesítményű töltőállomását, amelyet európai uniós támogatásból valósított meg - közölte az ország legnagyobb e-töltő-hálózatát működtető MVM Mobiliti Kft.