Városlista
2024. május 18, szombat - Erik, Alexandra

Hírek

2013. Január 19. 15:00, szombat | Helyi
Forrás: infonograd

Oláh Gergő nem rokona Győzikének

Oláh Gergő nem rokona Győzikének

Oláh Gergő családfája egyre terebélyesedik.

Gáspár Győző azt állítja, hogy unokatestvérek és sérelmezi, hogy hiába hívta meg karácsonyi ebédre az X-Faktor győztesét, ő még csak válaszra sem méltatta. Az énekes másként emlékszik a történtekre.
- Azt beszéltük meg, hogy még ránk csörög, hogy egyeztessünk, de nem hívott. Elmentem volna, de nem keresett. Ennek ellenére nagyon szívesen barátkozom Győzivel - mondta a Hír24-nek Oláh Gergő, aki nem tud arról, hogy bármilyen rokoni szálak összekötnék a Romantic egykori frontemberével.
- Győzike nem a rokonom. Köszönöm neki, hogy ennyire sokat biztatott és támogatott, de én tényleg nem tudok arról, hogy közös őseink lennének. Ez lehet, hogy rosszul esik neki, de nekem anyukám, apukám és a mamáim sem mondták, hogy valamilyen kapcsolat lenne közöttünk. Viszont Gáspár Laci és Radics Gigi biztosan a rokonaim, még ha távoliak is - szögezi le Oláh Gergő.

Címkék: győzike

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 18. 13:43, szombat | Helyi

Egy régi történet: a Salgótarjáni Kohászati Üzemek – 1. rész: 1902-re a csúcson!

Borítóképen: Az egykori vasfinomító gyár és lakótelep látképe 1873-ból. A Salgó-Tarjáni Vasfinomító Társulat, vagy a Rimamurány—Salgó-Tarjáni Vasmű Részvény Társaság

2024. Május 18. 08:00, szombat | Helyi

Reggel pára, délután egy-egy zápor jöhet.

Napos-gomolyfelhős időre van kilátás. Északon helyenként futó zápor, zivatar kialakulhat.

2024. Május 17. 15:00, péntek | Helyi

Rossz matek: 2×72=2×39+2×4!!!

Jövet-menet gyorsan hajtott Dejtáron.

2024. Május 17. 12:00, péntek | Helyi

Pünkösd - A szentlélek eljövetelét ünneplik vasárnap a keresztények.

A Szentlélek eljövetelét ünneplik vasárnap a keresztények. A húsvét után ötven nappal tartott pünkösd - a húsvét és a karácsony mellett a harmadik legnagyobb keresztény ünnep, neve a görög pentékoszté (ötven) szóból ered.