Városlista
2024. szeptember 26, csütörtök - Jusztina

Hírek

2013. Január 29. 12:00, kedd | Helyi
Forrás: infonograd

Oláh Gergő felesége is beleveti magát az éjszakába

Oláh Gergő felesége is beleveti magát az éjszakába

Az X-Faktor győztesével és családjával rengeteg újdonság történt.

Kis falujukból a fővárosba költöztek, a belvárosban bérelnek egy többszobás lakást. Sokan azt gondolnák, hogy aki egy nyugalmas, jó levegőjű kis faluból feljön Budapestre, nem igazán lelkesedik a szmogos környezetért és az állandóan nyüzsgő belvárosért. Ám az Oláh család mindezt élvezi.

- Szerintem egy fiatalnak ez az izgalmas és nem egy csendes falucska, ahol csak nyugdíjasokat látni a lócán. Bízom benne, hogy soha nem kell visszaköltöznünk a régi házunkba, amiről persze rengeteg csodálatos emlékem van, azonban itt már most nagyon otthonosan érzem magam. Sokkal több lehetőségük lesz a gyermekeinknek is a továbbtanulásra, nekünk pedig a munkavállalásra - mondta Oláh Gergő felesége, aki saját bevallása szerint, férjével együtt gyakran veti bele magát az éjszakai életbe is.

- Amikor csak tehetem, elkísérem Gergőt a fellépéseire és utána együtt bulizunk. Ilyenkor anyukámék felutaznak, pár napra hozzánk költöznek és ők vigyáznak a kicsikre. Még mindig alig merem elhinni, hogy mindez velünk történik és ilyen jó irányba változott az életünk!

Címkék: oláh gergő

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 26. 16:29, csütörtök | Helyi

Fenyvesi Gábor - Ma lezárult a 4. önkormányzati képviselői ciklusom

A történet 2002-ben indult, amikor listás képviselőként lettem a testület tagja.

2024. Szeptember 26. 16:16, csütörtök | Helyi

Európa kaktuszkirálya

Európa kaktuszkirálya – Több mint 12 ezer növényt nevel az otthonában. Akinek hobbija nincsen, élete sincsen – ehhez a mondáshoz közel 70 éve tartja magát Hegyi Attila,

2024. Szeptember 26. 06:26, csütörtök | Helyi

Új hírek érkeztek a paksi atomerőműről

Újabb mérföldkőhöz érkezett a paksi bővítés, ugyanis lezárult a talajszilárdítás és a résfalazás a leendő ötös atomerőmű-blokk alatt,

2024. Szeptember 26. 05:39, csütörtök | Helyi

Máté Péter 37 évesen hunyt el

Máté Péter halála nagyon megrázta az országot, tízezrek gyászolták a fiatalon legendává vált énekest.