Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2015. Augusztus 18. 12:00, kedd | Helyi

Ökölvívók a salgótarjáni Fő téren

Ökölvívók a salgótarjáni Fő téren

Augusztus 29-én immáron hetedik alkalommal lepik el ökölvívók a salgótarjáni Fő teret, a Botos Boksz Gála keretében. Az esemény fő irányvonalát az utánpótlás csapatbajnokság döntője adja majd.

A salgótarjáni rendezvény 15 órakor kezdődik, míg a megnyitóra és Rácz Kati művésznő előadására 16 órakor kerül majd sor. Mint azt Botos Tibortól, a rendezvény szervezőjétől, az SBSE edzőjétől megtudtuk, már gőzerővel zajlanak az előkészületek, és a fiatal öklözők is keményen készülnek a fináléra. Az ingyenesen látogatható programban olyan látványos meccsek is szerepelnek majd, amelyek nem számítanak bele a csb döntőbe, de nagy izgalmakat tartogatnak.
Az előzetes visszajelzések alapján a rendezvényt megtiszteli majd jelenlétével a Magyar Ökölvívó Szövetség elnöke, Csötönyi Sándor, valamint olyan egykori kiválóságok, mint Erdei Zsolt, Kótai Mihály és Balzsay Károly is jelezte, hogy megpróbál elutazni a gálára.

Forrás: nogradsport.wordpress.com

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 20. 09:21, szombat | Helyi

Kerékpárosbarát szezonnyitót tartanak a hétvégén.

Idén is meghirdette a szezonnyitó kerékpárosbarát hétvégét a Magyar Kerékpáros Turisztikai Szövetség (MAKETUSZ) április 20-21-ére, az eseményhez több mint 80 vendéglátóhely, szálláshely és látványosság csatlakozott.

2024. Április 20. 09:09, szombat | Helyi

BMW-Lufthansa-megállapodás: nagyobb repülők közlekednek Debrecen és München között.

A debreceni autógyárát érintő társasági szerződést kötött a BMW Group a Lufthansa légitársasággal, ennek értelmében nagyobb befogadóképességű repülőket közlekedtetnek Debrecen és München között.

2024. Április 20. 08:00, szombat | Helyi

Elszórtan záporok előfordulhatnak.

Keleten, délkeleten számíthatunk hosszabb napos időszakokra, máshol több felhő lesz az égen.

2024. Április 20. 06:00, szombat | Helyi

Speedmarathon!!!

Az Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata.