Városlista
2024. július 17, szerda - Endre, Elek

Hírek

2024. Május 30. 12:35, csütörtök | Helyi sport
Forrás: MTI-THAIFÖLD

Ökölvívó olimpiai kvalifikációs torna - Fehér Koppány kiesett, két magyar férfi indul Párizsban.

Ökölvívó olimpiai kvalifikációs torna - Fehér Koppány kiesett, két magyar férfi indul Párizsban.

A 92 kilogrammos súlycsoportban szereplő Fehér Koppány a legjobb 32 között kikapott és kiesett csütörtökön az ökölvívók utolsó, bangkoki olimpiai kvalifikációs versenyén, ezzel eldőlt, hogy két férfi bokszoló képviseli Magyarorszá

A férfiaknál három magyar indult a thaiföldi viadalon, melyen korábban Veres Roland (57 kg) és az áprilisi Európa-bajnokságon ezüstérmes Bernáth Attila (51 kg) is rögtön első mérkőzésén vereséget szenvedett és búcsúzott.
Veres múlt pénteken a 64, Bernáth pedig szombaton a 32 közé jutásért lépett kötelek közé, Fehér Koppánynak ugyanakkor egészen csütörtökig várnia kellett a bemutatkozásra, mivel csak a 32 között kezdett.
A magyar nehézsúlyú a nyolcaddöntőért az ugandai Regarn Simbwával csapott össze és a magyar szövetség Facebook-oldala szerint egyhangú pontozással kikapott fél fejjel magasabb, rendkívül atletikus riválisától.
A magyar férfiak számára ezzel lezárult az olimpiai kvalifikációs sorozat, melynek első állomásán, a tavalyi Európa Játékokon Kovács Richárd (63,5 kg), a másodikon, idén Olaszországban pedig Akilov Pylyp (80 kg) szerzett kvótát.
Bangkokban még két női öklöző, Lakotár Hanna (54 kg) és Szűcs Szabina (57 kg) van versenyben, közülük csütörtökön utóbbi lép ringbe a nyolcaddöntőbe kerülésért.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 11:50, kedd | Helyi sport

Magyar Nagydíj - Motoros mentő és autómentő is szolgálatban lesz a hétvégén az M3-as autópályán.

Motoros mentő és autómentő is szolgálatban lesz a Forma 1-es versenyhétvégén az M3-as autópályán - közölte a MKIF Magyar Koncessziós Infrastruktúra Fejlesztő Zrt.

2024. Július 16. 11:21, kedd | Helyi sport

EURO-2024 - A teljes televíziós piac idei dobogós műsora lett az Eb-döntő az M4 Sport közvetítésében.

A labdarúgó Európa-bajnokság vasárnapi fináléja, a Spanyolország-Anglia találkozó az előző döntő eredményeihez hasonlóan kiemelkedő nézettséget ért el Magyarországon: a nézők közel 40 százaléka választotta az M4 Sportot.

2024. Július 16. 09:29, kedd | Helyi sport

Magyar Nagydíj - Telt ház lesz vasárnap, ismét Herendi porcelánt kapnak a dobogósok.

A vasárnapra szóló jegyek már januárban elfogytak, így biztosan telt ház lesz a verseny napján a 39. Forma-1-es Magyar Nagydíjon.

2024. Július 16. 07:55, kedd | Helyi sport

Párizs 2024 - Kedden lesz az olimpia nyitóünnepségének főpróbája.

Kedden tartják meg a párizsi olimpia Szajna-parti nyitóünnepségének elhalasztott főpróbáját közölte a francia sportminisztérium.