Városlista
2024. július 29, hétfő - Márta

Hírek

2014. Július 25. 13:30, péntek | Helyi
Forrás: infonograd

Ököllel ütötte kislányát

Ököllel ütötte kislányát

Vádemelési javaslattal zárták le az eljárást a bátonyterenyei rendőrök a budapesti férfival szemben.

A Bátonyterenyei Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást D. Iván 44 éves budapesti lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint 2013. október 5-én 11 óra körüli időben a gyanúsított, testvére nagybátonyi lakásán - előzetes, hangos szóváltást követően - bántalmazta az ott tartózkodó 14 éves lányát. D. Iván a sértettet egy alkalommal ököllel az arcán megütötte, aki ettől a földre esett, majd megrúgta. A lány a bántalmazás következtében könnyű sérülést szenvedett. A nyomozás során kirendelt szakértő véleményében megállapította, hogy a sértett súlyosabb sérülésének elmaradása csak a véletlennek volt köszönhető. A hatóság a férfi ellen folyamatban lévő eljárást a napokban befejezte, és az ügy iratait vádemelés javaslatával továbbították a Salgótarjáni Járási Ügyészségnek.

További híreink

Címkék: vádemelés

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 29. 05:57, hétfő | Helyi

Robban a bírságbomba: már csak pár napja maradt annak, akinek kertes háza, telke van

Indul a parlagfűszezon, amely nem csak azt a becslések szerint 1,5 millió magyart fenyegeti, akik érzékenyek a növény pollenjére, hanem a kerttel, földterülettel rendelkezőket is.

2024. Július 29. 05:13, hétfő | Helyi

Megduplázódott a számuk: már 107 ezer magyar él Ausztriában

Tíz év alatt több mint a duplájára nőtt a magyarok létszáma Ausztriában, ami napjainkban már meghaladja a 107 ezret – derül ki a napokban megjelent friss statisztikai adatokból.

2024. Július 28. 10:00, vasárnap | Helyi

Elsőbálozó balatonfüredi lány lett az Anna-bál szépe.

Elsőbálozó balatonfüredi lány, Soós Kriszta Szonja lett a 199. Anna-bál szépe, első udvarhölgye a fővárosi Mihály Angelika, a második udvarhölgye a szintén budapesti Bundschuh Jázmin lett.

2024. Július 28. 09:29, vasárnap | Helyi

Szabad szemmel is látható lesz öt égitest együttállása a nyári égbolton.

Július 30-án hajnali fél négykor szabad szemmel is látható csillagászati jelenséget lehet majd megfigyelni a keleti égbolton, ahol öt égitest.