Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2014. Július 25. 13:30, péntek | Helyi
Forrás: infonograd

Ököllel ütötte kislányát

Ököllel ütötte kislányát

Vádemelési javaslattal zárták le az eljárást a bátonyterenyei rendőrök a budapesti férfival szemben.

A Bátonyterenyei Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást D. Iván 44 éves budapesti lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint 2013. október 5-én 11 óra körüli időben a gyanúsított, testvére nagybátonyi lakásán - előzetes, hangos szóváltást követően - bántalmazta az ott tartózkodó 14 éves lányát. D. Iván a sértettet egy alkalommal ököllel az arcán megütötte, aki ettől a földre esett, majd megrúgta. A lány a bántalmazás következtében könnyű sérülést szenvedett. A nyomozás során kirendelt szakértő véleményében megállapította, hogy a sértett súlyosabb sérülésének elmaradása csak a véletlennek volt köszönhető. A hatóság a férfi ellen folyamatban lévő eljárást a napokban befejezte, és az ügy iratait vádemelés javaslatával továbbították a Salgótarjáni Járási Ügyészségnek.

További híreink

Címkék: vádemelés

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 20:48, kedd | Helyi

Esős, záporos, kissé szeles idő.

Egy ciklon halad át felettünk, emiatt felhős, borongós időben lesz részünk, és sokfelé számíthatunk esőre, záporokra, keleten, északkeleten zivatarokra is. Több tájegységünkön kiadósabb eső várható.

2024. Április 23. 15:45, kedd | Helyi

Sportkavalkád - sportválasztó és nosztalgia sportnap, 2024. május 31-én, a Sportcentrumban!

Válassz sportot Salgótarjánban! 2024. május 31-én, a Sportcentrumban! A salgótarjáni Városi Sportcentrumban sportválasztó és nosztalgia sportnapra várják az érdeklődőket.

2024. Április 23. 15:42, kedd | Helyi

Sportoló Nemzet sportszakmai országjárás indul májusban.

Sportoló Nemzet sportszakmai országjárás indul május elején, azzal a céllal, hogy a lehető legtöbb ember megismertessen a sport területén az elmúlt 14 évben elért eredményekkel.

2024. Április 23. 14:50, kedd | Helyi

Új szén-dioxid-megkötő módszert tesztelését kezdi meg az OMV-Petrom.

Új szén-dioxid-megkötő módszer tesztelését kezdi meg az OMV Petrom - közölte a kőolajipari vállalat.