Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2023. Október 31. 20:05, kedd | Belföld
Forrás: KultInfo/HUNESZ/OGEX expo/Zsuffa Csaba

GAMEREK FIGYELEM! OGEX expo, PS5, PS4, Virtuális szemüvegek kiállítása a Salgótarjánban a sportcsarnokban.

GAMEREK FIGYELEM! OGEX expo, PS5, PS4, Virtuális szemüvegek kiállítása a Salgótarjánban a sportcsarnokban.

Egy fantasztikus esemény, amelyet nem szabad kihagynotok! NOVEMBER 3-án, a Sportcsarnokban 10-18 óráig. A legújabb PlayStation konzolok, kiegészítők és trendi termékek.

Az OGEX expó egy igazi paradicsom arra, hogy kipróbáljatok mindent, amit a videojátékok és a virtuális valóság kínál! Itt van néhány dolog, amit kiélvezhettek.

A KIT pénteken a HUNESZ-szel közösen szervezi az OGEX expot, PS5, PS4, Virtuális szemüvegek kiállítását NOVEMBER 3-án, a Sportcsarnokban 10 -18 óráig.

2023-ban is visszatér az Országos Gaming Expo! - (Forrás:Esport1 Youtube csatorna)

- Játsszatok a legújabb és legmenőbb videojátékokkal. Próbáljátok ki a legfrissebb PlayStation konzolokat, mint például a PS5 és a PS4. Garantálom, hogy elvarázsol benneteket az új játékélmény!

- Tapasztaljátok meg a virtuális világokat a virtuális valóság (VR) technológiával! Csúsztassatok fel egy VR-szemüveget, és teljesen belemerülhettek a lenyűgöző virtuális kalandokba.

- Kövessétek a nagy e-sport versenyeket és tartsatok velünk a szurkolásban! Láthatjátok a legjobb e-sportolók között zajló izgalmas küzdelmeket, és még találkozhattok is a kedvenceitekkel.

- Fedezzétek fel a legújabb videojáték-technológiákat, kiegészítőket és trendi termékeket a kiállításokon és bemutatókon!
Ne hagyjátok ki ezt a remek alkalmat az OGEX expón! Gyertek és fedezzetek fel minden izgalmas lehetőséget, amit a játékok és VR világa kínál! Várunk benneteket!"

Találkozzunk az OGEX-en!"

Ha tatszett a cikk, ossza meg kedvenc Facebook csoportjában, vagy saját oldalán!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Mentőautó ütközött Budapesten, többen megsérültek

Mentőautó ütközött össze egy személyautóval Budapesten a Nagykörúton, a Király utcánál péntek este, a karambolban többen megsérültek.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Működő gyermekvédelem létrehozását követelte demonstráción Magyar Péter

Működő, a gyermekeket valóban védő gyermekvédelmi rendszer kialakítását követelte Magyar Péter, a volt igazságügyi miniszter volt férje a Belügyminisztérium épülete előtt megtartott demonstráción, pénteken Budapesten.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Ásványolaj szövetség: a középmezőnyben vannak a magyarországi üzemanyagárak a környező országok között

Európai uniós összehasonlításban a magyarországi benzinárak a 18., a dízelárak a 12. helyen állnak, a környező hat országgal összehasonlítva pedig továbbra is a középmezőnyben van Magyarország

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Szalay-Bobrovniczky Kristóf: azért erősítjük a honvédséget, mert békét akarunk

Azért erősítjük a honvédséget, mert békét akarunk, van mit megvédenünk: van családunk, hazánk, otthonunk, nemzetünk