Városlista
2024. június 19, szerda - Gyárfás

Hírek

2011. Augusztus 18. 14:53, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Nyilvánosan könnyített magán a szupersztár

Nyilvánosan könnyített magán a szupersztár

Gérard Depardieunak ismét sikerült nagyot alakítania, de azért maximum a bunkósági nagydíjat kaphatja meg, hogy egy repülő utasterébe végezte el kisdolgát.

Érthetetlen, hogy Gérard Depardieu miért csak a harmadik lett tavaly a Franciaország legirritálóbb embereit összesítő listán, és nem az első. De idén valószínűleg diadalt arat legutóbbi mutatványával. A hatvanhárom éves legenda kedd este egy Párizsból Dublinba tartó gépre ült fel nem túl szomjasan, melynek eredményeképp, már a felszállás előtt vécére kellett mennie. Ám mivel még a kifutón voltak, és ilyenkor nem lehet a repülőn rohangálni, várnia kellett volna egy bő negyedórát. Monsieur Depardieu viszont utoljára akkor volt hajlandó várni, mikor az anyja pocakjában volt. Ezért felpattant, előkapta szerszámát, és a két üléssor közé engedte, ami nagyon kikívánkozott belőle. Mindezt magától értetődően a többi utas előtt. Az apró incidens miatt a járat indulását kénytelenek voltak két órával elhalasztani...

A színésszel tartózkodó barátai később azt nyilatkozták, hogy Gérard egy üvegbe végezte el a dolgát, nem pedig a padlóra. De ez elég rossz hazugság. Hiszen felszállás előtt biztonsági okokból nem nagyon osztogatnak innivalót, és ebben az esetben a késés is indokolatlan lett volna.

Címkék: színész

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 18. 08:18, kedd | Bulvár

MTVA: nézettségi csúcsot döntött a magyarok nyitánya a labdarúgó-Eb-n

A magyar szurkolókon nem múlt a válogatott győzelme, hiszen rekordszámban követték a közmédia sport felületein nemzeti tizenegyünk első összecsapását.

2024. Június 18. 04:38, kedd | Bulvár

Napóleon - Waterloo

209 éve, ezen a napon, 1815. 06. 18-án szenvedett vereséget Napóleon, Waterloo-nál.

2024. Június 17. 13:08, hétfő | Bulvár

Járványokat is okozhatnak a már megjelent új szúnyogfajok

2024. Június 17. 09:58, hétfő | Bulvár

Nem tűnt fel nekik a terelés

Az autópálya fenntartó MKIF Zrt. videóösszeállítással hívja fel a figyelmet a figyelmes vezetés fontosságára.