Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2018. Október 15. 11:31, hétfő | Helyi
Forrás: police

Nyílt nap Bátonyterenyén

Nyílt nap Bátonyterenyén

A rendőrkapitányságon ajándékokkal várták a salgótarjáni diákokat a rendőrök.

A Bátonyterenyei Rendőrkapitányságra látogattak el a salgótarjáni Kodály Zoltán Általános Iskola 6. osztályos diákjai. A diákoknak Jéger Róbert rendőr őrnagy, rendőrségi tanácsos, a rendészeti osztály vezetője mutatta be a rendőrség felépítését, a kapitányság épületét, az ügyeleti és előállító helyiséget.

A gyerekek betekintést nyerhettek a rendőrök napi feladatainak végrehajtásába; irodáikban látogatták meg a szolgálatirányító parancsnokot, valamint a nyomozókat. Az őrnagy a rendőri munka bemutatásán túl beszélt a gyermekeknek a gyalogosokra és kerékpározókra vonatkozó fontosabb KRESZ szabályokról, valamint a jelzőtáblákról, mely tudásukat játékos módszerrel, kirakóval elevenítettek fel. A diákok balesetmegelőzést segítő ajándékokkal - fényvisszaverő - hátizsákkal és karpereccel, valamint édességekkel térhettek haza.

Címkék: 2018., kresz, police, rendőrség

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 14:21, kedd | Helyi

Tombolt, lopott, bálba mégsem jutott!

Jármű önkényes elvétele, garázdaság, rongálás és lopás miatt is felelnie kell annak a rimóci lakosnak, akit a napokban fogtak el és vettek őrizetbe a szécsényi rendőrök.

2024. Július 16. 11:00, kedd | Helyi

Legyél te is iskolaőr!

Várjuk a jelentkezőket Nógrád vármegyében.

2024. Július 16. 10:58, kedd | Helyi

A LEGJOBB ÖT TV bemondó - Ön melyiküket kedvelte a legjobban?

5 magyar TV bemondó, akiket szívesen látnánk ma is a képernyőn. Ma már nincsenek tv bemondók, legalábbis a szó klasszikus értelmében. A televíziózás hőskorából hoztunk 5 legendát,

2024. Július 16. 09:19, kedd | Helyi

Az MVM Mobiliti átadta első nagy teljesítményű töltőállomását.

Az MVM Mobiliti Törökbálinton átadta első 600 kilowatt összteljesítményű töltőállomását, amelyet európai uniós támogatásból valósított meg - közölte az ország legnagyobb e-töltő-hálózatát működtető MVM Mobiliti Kft.