Városlista
2024. július 18, csütörtök - Frigyes

Hírek

2012. Október 11. 06:57, csütörtök | Helyi
Forrás: infonograd

Nyílt levél Janics Natasának

Nyílt levél Janics Natasának

Ha van boldogság a Földön, Te megérdemled azt!

Köszönöm Neked. Köszönöm, azt, hogy életed 12 évét Magyarországnak adtad. Köszönöm, hogy annyi dicsőséget szereztél hazámnak, amennyit nagyon kevesen rajtad kívül. Köszönöm azt, hogy hetente hétszer volt erőd és lelked hajnalban kelni, edzésre sietni. Köszönöm a fekvőtámaszok, guggolások, húzódzkodások ezreit, a lefutott kilométereket. Köszönök minden Himnuszt, amit a győzelmed tiszteletére játszottak - nekem is.
Tudod nálunk ma divat hülyének lenni. Divat túlmagyarkodni a magyarságot. Kérlek próbálj meg nem odafigyelni. Vannak a támadóid között olyanok, akik -mert 60 évvel ezelőtt kétszer, háromszor eltaláltak egy focilabdát -ma is azt hiszik, ők találták fel a spanyolviaszt. Mellesleg ezek az urak nem megelégedve ÁVH-s őrnagyi, századosi, stb rangjaikkal, szerény jövedelmüket éveken keresztül csempészéssel egészítették ki. Hülyeségünk köbe, hogy ma ezekről a „derék” emberekről akadémiákat, stadionokat neveznek el, sőt nem szégyellnek szobrot állítani nekik. Keresztény erkölcsiségünk nevében őket állítják példaképül a felnövekvő generációnak. Tudom, nehéz ma nevetned, kérlek nevesd ki őket.

Kedves Natasa!
Kérlek, légy nagyon büszke. Büszke magadra, társaidra, az elvégzett munkára. A győzelem a tiéd, soha senki el nem veheti. Légy nagyon boldog. Ha van boldogság a Földön, Te megérdemled ezt a boldogságot.
Tisztelettel:
Losonczi Tamás

Címkék: janics natasa

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 17. 20:30, szerda | Helyi

A cél: két évről két hónapra rövidíteni az egészségre iszonyúan kockázatos Mars-utazást

A NASA a következő évtizedben tervez űrhajósokat küldeni a Marsra. A jelenlegi technológiával az oda-vissza utazás évekig tart és ez, meg az elnyúló sugárdózis roppant megterhelésnek teszi ki az embert.

2024. Július 17. 17:55, szerda | Helyi

Tolnay Klári

110 éve, 1914-ben ezen a napon született Tolnay Klári – Tolnay Rozália, Rózsi néven. Gyerekkorában Mohorán egy nógrádi kis faluban éltek. Édesapja, Tolnay Lajos a Ganz-Mávag építészmérnökeként örökölte

2024. Július 17. 17:00, szerda | Helyi

A Hold és az Antares együttállása lesz látható szerda este az égbolton.

Szabad szemmel is látható lesz Hold és az Antares csillag együttállása szerda este tíz órától az égbolton - tájékoztatta a Svábhegyi Csillagvizsgáló.

2024. Július 17. 12:00, szerda | Helyi

Uzsgyi, eltoltam.....

Ezt mondta a bátonyterenyei rendőröknek az a 19 éves mátraverebélyi fiatal, aki egy üzlet előtt hagyott elektromos rollert lopott el.