Városlista
2024. július 23, kedd - Lenke

Hírek

2023. Június 26. 20:44, hétfő | Helyi
Forrás: MTI/FOTÓ:KOMKA PÉTER

Novák Katalin köztársasági elnök asszony Nógrád Vármegyébe látogatott.

Novák Katalin köztársasági elnök asszony Nógrád Vármegyébe látogatott.

Novák Katalin köztársasági elnök asszony Nógrád Vármegyébe látogatott.
Isten hozta Nógrádban!

Köztársasági elnök asszony, Isten hozta Nógrádban!

Három napot tölt Nógrádban Novák Katalin. A köztársasági elnök Alsópetényben, a Prónay-kastélyban fogadta vármegyénk vezetőit, ahol szűkebb hazánkat érintő kérdésekről egyeztettek.

Megyénk versenyképességének javításához kérte Novák Katalin segítéségét a vele való megbeszélésen Skuczi Nándor, a Nógrád Vármegyei Önkormányzat Közgyűlésének elnöke.

Nógrád értékeiről, erősségeiről, az itt élőket leginkább foglalkoztató nehézségekről is tájékozódott Novák Katalin azon a találkozón, amelyen a vármegye vezetőivel tárgyalt.

Novák Katalin köztársasági elnök és Verebes József tulajdonos, ügyvezető (b) a Cserhát Különleges Mentőcsoport kutyás bemutatóján a Szécsény-Mill Kft. szécsényi malmában.

Novák Katalin köztársasági elnök Verebes József tulajdonos, ügyvezető társaságában a Szécsény-Mill Kft. szécsényi malmában tett látogatásán.

Novák Katalin köztársasági elnök (j) limonádét készít a gyerekeknek a balassagyarmati Tekergő KRESZ parkban tett látogatásán.

Novák Katalin köztársasági elnök rollerezik Csach Gábor polgármester társaságában a balassagyarmati Tekergő KRESZ parkban tett látogatásán.

Novák Katalin köztársasági elnök kezet fog Németh Zoltán Péter vezérigazgatóval, mögötte Becsó Zsolt, a térség fideszes országgyűlési képviselője a salgótarjáni Wamsler SE tűzhelygyárban.

Novák Katalin köztársasági elnök szakképzésben tanuló fiatalokkal beszélget a salgótarjáni Wamsler SE tűzhelygyárban.

Novák Katalin köztársasági elnök szakképzésben tanuló fiatalokkal készít közös fotót a salgótarjáni Wamsler SE tűzhelygyárban.

Novák Katalin köztársasági elnök tűzzománc művet készít a salgótarjáni Wamsler SE tűzhelygyárban. Mellette Gergely Judit, a Magyar Zománcipari Egyesület elnöke és Végh Éva tűzzománc művész.

Novák Katalin köztársasági elnök a Fölszállott a páva népzenei és néptáncos tehetségkutató vetélkedő győzteseivel, a Haraszti ikrekkel, valamint Szalay Demeter Mózes zongoristával, a Kis virtuózok döntősével beszélget a salgótarjáni G&D Kézműves Cukrászdá-ban.

Novák Katalin köztársasági elnök és Szedlák Józsefné harangozó Terényben.

A nők helyzetéről, az őket érintő kihívásokról és a női vezetőkről fogalmazta meg gondolatait Novák Katalin nógrádi látogatásának utolsó napján Terényben. Tette ezt szűkebb hazánk szinte valamennyi női településvezetője és alpolgármestere előtt, akik meg is oszthatták tapasztalataikat a köztársasági elnökkel.

Novák Katalin köztársasági elnök és Brozsó Andrásné, Terény polgármestere a női polgármesteri találkozón a terényi faluház udvarán.

Novák Katalin köztársasági elnök a női polgármesteri találkozón a terényi faluház udvarán.

Novák Katalin köztársasági elnök beszédet mond a női polgármesteri találkozón a terényi faluház udvarán.

Novák Katalin köztársasági elnök beszédet mond a női polgármesteri találkozón a terényi faluház udvarán.

Novák Katalin köztársasági elnök és a női polgármesteri találkozó résztvevői a terényi faluház udvarán.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 23. 13:00, kedd | Helyi

Hurrá, nyaralunk!

Tombol a nyár. A vakáció a gyerekeknek még javában tart, sőt, sokan még csak most készülnek a családdal vagy a barátokkal tervezett utazásra. Annak érdekében, hogy a nyaralás egy életre szóló élmény maradjon, kérjük, fogadják meg ta

2024. Július 23. 11:40, kedd | Helyi

Állatkínzás miatt emeltek vádat egy rétsági gazda ellen.

A Balassagyarmati Járási Ügyészség vádat emelt egy 78 éves férfi ellen, aki 40 lovat tartott méltatlan körülmények között, több állat el is pusztult - közölte a Nógrád Vármegyei Főügyészség

2024. Július 23. 11:00, kedd | Helyi

Tusványos - Ma kezdődik a 33. Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktábor.

\"Jobb pályán\" mottóval kedden kezdődik az erdélyi Tusnádfürdőn a 33. Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktábor - közismertebb nevén Tusványos.

2024. Július 23. 08:48, kedd | Helyi

Népegészségügyi központ: javasolt a szamárköhögés elleni emlékeztető oltás a várandósoknak.

A magyar védőoltási rendszernek köszönhetően nincs szamárköhögés-járvány, a betegség szórványosan fordul elő, de a várandósoknak javasolt a szamárköhögés elleni emlékeztető oltás.