Városlista
2024. július 23, kedd - Lenke

Hírek

2013. Október 19. 07:00, szombat | Helyi
Forrás: infonograd

Nőtincsen javíthat az SBTC

Nőtincsen javíthat az SBTC

Somoskőújfalu a BSE-t fogadja, Nőtincsen az SBTC, kemény csata várható Karancslapujtőn a megyei I. osztályú labdarúgó bajnokságban.

Szombat, 14:30
Somoskőújfalu (1.) - Balassagyarmat (5.)
A játéknap mérkőzésen nem vár könnyű menet a még veretlen listavezetőre. A BSE mindent belead majd, de ettől függetlenül a hazaiak a találkozó esélyesei.
Szécsény (6.) - Érsekvadkert (12.)
A döntetlenre specializálódott vendéglátók célja csak a várva várt három pont lehet. A vadkertiek idegenben még pontot sem szereztek, meglepő lenne, ha épp most, a bizonyítási vágytól fűtött szécsényiek ellen törnék meg ezen sorozatukat.
Nagybátony (11.) - Rimóc (13.)
Bár a tabellán csak 1 pont választja el az együtteseket, odahaza ezt a meccset be kellene húzni a NOSE-nak a lelkes rimóciak ellen.
Pásztó (10.) - Palotás (16.)
A létszámmal vékony jégen táncoló pásztóiak arra készülnek, hogy legyőzik az utolsó helyen tanyázó, nagy gödörben lévő palotásiakat. Saját pályájukon erre meg is lesz majd az esélyük.
Mátranovák (8.) - Berkenye (15.)
Úgy néz ki, hogy a novákiak lassan kiegyenesednek. Ennek a párosításnak is ők az egyértelmű favoritjai. nem várt eredmény, ha ponttal térnének haza a berkenyeiek.
Vasárnap, 14:30
Nőtincs (4.) - SBTC (2.)
Mindenki biztos lehet benne: kőkemény 90 percre számíthat a Stécé a harcias nőtincsiek otthonában. Nagyon meg kell majd küzdeniük a három pontért, már persze, ha az egyáltalán összejön nekik...
Karancslapujtő (10.) - Cered (2.)
Küzdelmes találkozónak nézünk elébe. A tabellán elfoglalt helyezések ne tévesszenek meg senkit, nem lesz egyszerű délutánjuk a jó formában lévő ceredieknek.
Héhalom (14.) - Karancskeszi (7.)
Érdekes összecsapás várható. Egy gyengén, illetve egy hullámzóan teljesítő alakulat párharcának lehetnek szemtanúi a kilátogatók. A hazai pálya a héhalmiak mellett szól, de a vendégeknek is illő lenne már megkezdeni a felzárkózást.

Forrás: nogradifoci.hu

Címkék: SBTC

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 23. 13:00, kedd | Helyi

Hurrá, nyaralunk!

Tombol a nyár. A vakáció a gyerekeknek még javában tart, sőt, sokan még csak most készülnek a családdal vagy a barátokkal tervezett utazásra. Annak érdekében, hogy a nyaralás egy életre szóló élmény maradjon, kérjük, fogadják meg ta

2024. Július 23. 11:40, kedd | Helyi

Állatkínzás miatt emeltek vádat egy rétsági gazda ellen.

A Balassagyarmati Járási Ügyészség vádat emelt egy 78 éves férfi ellen, aki 40 lovat tartott méltatlan körülmények között, több állat el is pusztult - közölte a Nógrád Vármegyei Főügyészség

2024. Július 23. 11:00, kedd | Helyi

Tusványos - Ma kezdődik a 33. Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktábor.

\"Jobb pályán\" mottóval kedden kezdődik az erdélyi Tusnádfürdőn a 33. Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktábor - közismertebb nevén Tusványos.

2024. Július 23. 08:48, kedd | Helyi

Népegészségügyi központ: javasolt a szamárköhögés elleni emlékeztető oltás a várandósoknak.

A magyar védőoltási rendszernek köszönhetően nincs szamárköhögés-járvány, a betegség szórványosan fordul elő, de a várandósoknak javasolt a szamárköhögés elleni emlékeztető oltás.